En ledig dag

Ja idag har jag en ledig dag, är ganska rastlös hade nog gärna jobbat.Men ska jobba en massa så lika bra o försöka vara ledig =) Fick dock ingen sovmorgon pga att min kära arbetskamrat Ulla ringde o väckte mej.
-Sover du eller?
-Jaa
-Meen du ska ju vara uppe o baka&städa..
Haha så var de med den sovmorgon, rörde ett turbyte på måndag..

Har faktiskt fått lite såna sär tråkigheter gjorda som att putsa ett köksfönster, torka lite damm o städa ordning i garderoben med handdukar&sånt..Så duktig så att! Pratat i telefon med Sandra i säkert ett par timmar också..Tänk att man har så mkt att prata om =) Vad skulle man ta sej till utan telefonen?
 
Snart är de helg också, jag ska jobba jobba..Ska på länsdans på lördag, hur kul är inte de? Kommer dock bli ganska sent, slutar vid elva o sen hem o grejer och på söndag börjar jag 7 i hemtjänsten.Tur att jag bara ska jobba till 10 hehe..

Ska snart försöka o masa mej iväg till Vikinghallen o hämta paket, min älsklingsparfym(jag vet jag har redan en men den är svår att få tag på så lika bra o ha två)silvershampo så jag kan vårda min blondin look o en inpackning..Alltid bra o ha =)

Jag är så sugen på o köpa en sån där duschhylla från jotex som man sätter mellan golvet och taket, behöver mer plats där ist för att ställa på golvet..




Nej nu ska jag fortsätta greja med saker här, undrar vad för tråkigt man ska ta sej an nu?

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0