En dyr dag

Men oj så trevligt jag har haft!Var himla mysigt o träffa Carro igen, det var samma gamla roliga Carro =)
Vi har iaf karlstad idag, en massa kul följde med hem..Jag har köpt mej två par stövlar, en tröja, en kjol, en döskallesjal,kollegieblock, dukar, magnet, och en massa behövligt från rusta.Bla en dörr matta =)
Dagen påbörjades med underbart god frukost och avslutades med semla&kaffe hemma hos Carro.Dessemellan var de en massa tjöt och som sagt shopping som gällde..Detta får göras om snart!

Innan jag mötte upp Carro var jag till Ikea, där fick jag motion så de heter duga..När jag kom till kassan upptäckte jag att plånboken inte var med, blev till att fort fort sticka till bilen o hämta den(JA jag vet,inte smart o ha den där) sen när jag kom in igen säger tjejen i kassan att det var en spricka i lampan jag hade köpt.Det blev till att springa o hämta en ny de! Men var snabbaste omgången på ikea ever!25 min gick hela kalaset på o jag  lyckades bränna nästan 500:-

Sen efter karlstad bar de av till älsklingens garage för han skulle fixa med bilen min, blev rörgrejer för över fyra hundra men bilen blev tystare o ingen är mer nöjd än mej  =) Tack älskling!!Nu håller vi tummarna för morgon dagen..

Medans älsklingen greja med bilen min tog jag mej en promenix till Matställe, kollade på Therese när hon jobba&sen fikade vi, alltid lika trevligt!Therese gjorde mej sällskap tillbaka o hämta bil, och nu sitter jag här!Mätt&go, har ätit hemma gjort mos&ugnstekt falukorvs-mojs..Snart blir de sova, eller kanske inte snart såg att inte klockan var så mkt! :)

Här kommer lite bilder från min dag..(Och ett par andra på mina nya saker)



 

 
  • Carro äter semla
  • Mina nya mattor
  • Delar av dagens inköp
  • Mitt träd, i sin fina kruka från ikea
  • Nya hissgardinen


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0