Lila&Gul, så snygg så

Sitter med färg i underhåret nu, fick för mej att göra de själv kanske tur att man inte kan se sej själv i bakhuvudet? Hade verkligen inte tänkt mej att göra det själv men efter att ha pratat med Jessica som sa varför gör du det inte själv?Nej nej nej sa jag först, så tog jag mej ändå en funderare och va fan.. Vad mkt kan hända?Jag spillde iallafall inte i mitt pissblonda vackra hår, de måste jag ju ha poäng för?
Men ser väldigt lila ut just nu, inte ljuslila utan typ löfbergslila lilaHur ska detta gå?Gult/Lila är inte så hett ihop, hoppas det brunar till sej vilket de borde göra eftersom de är brun färg..Hoppas jag, tänk om de var fel färg i förpackningen?
Silvershampo ska i sen också, så kanske jag kan gå utan mössa sen?Beroende på underhåret nu också då..Idag har iallafall mössan suttit på plats. =)

Annars så har jag bara jobbat idag, kort dag som tur va för fifan vad ryggen fortfarande gör ont..Blir ju inte de minsta bättre, men är nog ledig imorn också så blir nog bättre  bara jag tar de lite lugnt..Jäkla rygg, skulle kunna tro att jag är 80 år och inte 22!!


Detta är ett självporträtt
Hatten är på för att dölja hårfärgen

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0