Jag gillar snön

Nu är det fullt upp, planer all day every day!!! Igår var ju allt klart med huset så direkt jag slutade åkte jag dit, konstaterade efter en kvart där att jag skulle frysa ihjäl innan klockan blev fyra så jag åkte och störde Therese istället. Tillbaka vid fyra så kom älsklingen och far hans och senare även Robin&Ola. Vi fick fick in all veden i pannrummet på väl en kvart när vi var så många och sen gick vi och spanade&planerade. Funderar på öppet hus på lördag, alla som kommer dit och hjälper till får mat? Deal? Alla välkomna :) hehe och vad drömde jag sen? Första projektet blir nog inte sovrummet som det var tänkt utan vi tar hallen först, men det borde gå på typ ett par timmar så hinner nog börja med sovrummet också antar jag. Igår fick jag igenom gömmorna här hemma och hittade en del papp som kommer att komma till användning nu, men inga tapeter som jag trodde vi hade fullt av, ack så man kan missta sej. Förresten så tror jag att jag är förföljd av äcklig saffransgul färg på väggar och tapeter, först var det lägenheten i karlstad gult vardagrum sen var det gula köket på vintergatan,hemska gula hallen som vi stog ut med i ett år och nu sovrummet i nya huset!! Var den färgen modern för ett tag sen eller? Och hur kan man ens ha den färgen, den är hemsk (ursäkta mej om nu nån råkar ha den hemma men mitt tycke)

Nu är jag bara hemma och mellan landar, har jobbat 8-16 på nytorget och klockan 18 börjar jag i långserud. Alltså har jag en fullspäckad dag, det är okej. Imorn jobbar jag samma tur på nytorget och efter det bär det iväg till karlstad och handla en himla massa mycket grejer. Hoppas på att hitta riktigt snygga tapeter nu bara. Fredag jobbar jag också men sen ser helgen ledig ut så då ska det grejas, få dit den som kunde med vatten och panna till huset också så vi kan få lite värme och vatten igång. Hoppas det ska gå smidigt att få igång allt för krångel orkas inte med.

Igår fick jag min första julklapp, en 500-ring av min farfar och jag grubblar så på  vad den ska gå till. Måste ju helt klart göra något vettigt för den, byrån kanske? Eller en ny kaffebryggare? En annan tanke som dök upp idag är rejäla vinterskor. Stackars mej fryser om fötterna, tror mina riktiga vinter kängor har gjort sitt (har haft som sen i sjuan så). Ja vart jag stoppar pengarna återstår att se :)
Nån mer än jag som gillar vädret? Jag avgudar det, tänk vi kanske får en vit jul... Men ja för självklart finns det ett men och det är vägarna, jag tycker inte om att köra i halka så jag blir en liten mesig hare. Kanske med all rätt i vissa fall, så jag är nog en KLOK men mesig hare i trafiken när det snöar och halkar.

Nej nu ska jag spana runt lite och sen blir det att susa vidare på jobb.


 


Kommentera
Postat av: sandra

önska att ja kunde hjälpa dej så mkt som du har hjälpt mej! jag tänker på dej iaf! tycker det är så kul för eran skull!!! :)

2009-12-16 @ 20:46:23
URL: http://williamsmami.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0