Här går det undan

Inte en lugn stund dom senaste dagarna, går mellan jobbet huset och sängen. Men banne mej blir det resultat! :) Hallen är så gott som klar, lister som ska sättas upp och sen inget mer :) Eller jo, måla dörren och listen där men det får bli ett sommar projekt för visst är det så att i ett hus blir man aldrig klar? Sovrummet är ju snudd på klart det med, bara den där väggen kvar som ska bli nåt användbart. Nästa projekt är hall 2 och vardagsrummet. Vardagsrummet blir grejer de, oj oj. Och vad ska man välja för tapet där??? Är ju ett stort rum. Igår var det en intensiv dag, jobbade mellan 7-14.15 och direkt efter det for vi til karlstad och flängde runt där en massa. Och sen huset, målade,plockade,dolade och konstaterade att golv är bra till många saker bla. att sova på. Jodå jag kröp ihop och la mej breve elelementet i hallen för att bara ligga där i värmen och vila&kika när älsk målade men jag somnade!!!Sov i över en timme medans han jobba. Undrar om jag är ursäktad eftersom jag hade vart upp sen kvart i sex? Då får man somna 23... Var förovrigt inte helt med igår, nästan på gränsen till lite knäpp.

Måste förresten säga att jag tycker det är så kul när folk kommer förbi och kollar, eller bara kommer och säger hej. Ja helt enkelt att folk hälsar på, jag har saknat det här ute på landet. 
I tisdags kom Jessica och Nova, och Jessica satte igång och skruva medans jag fick leka med Nova. :) Och jag hade påbörjat skruvandet innan och herrejisses vad tokigt det blev. Men rätt tillslut, undrar hur det står till med mitt logiska tänkande?
I tisdags kikade även Therese&Ulf in och sa hej och kollade läget. :)

Idag tar vi ledigt från huset, guld värt! Sov morgon idag, ska greja lite här hemma. Och så ska vi laga god nyårsmat och sen går fröken på och jobbar ett 22h pass klockan fyra. Imorn när jag slutar får det bli en tur för mej till huset iallafall, elda och pilla på nåt vad de nu kan vara. Stig är snäll och eldar idag, har för den delen varit där och eldat varenda dag de senaste  men så har vi vart där också då.

Jag fick förresten mer julklappar i förrgår, av min faster. Ett presentkort på Gina Tricot och två ljusstakar. :)

Nu ska jag sätta mej och göra ett inlägg till, samma nyårs lista som förra året med lite bilder från året som gått :)

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0