Blir galen

En vrålande babian for sale, eller en vrålande katt kanske det var? Hursom så stoppar jag snart nåt i halsen på Sally, det här var andra natten som jag inte har fått sova för hon går runt och vrålar och skriker. Löpkatt jotack, men blir hon aldrig trött? Igår natt sov jag pessdåligt hela natten för hon höll på till och från hela tiden. Inte så mycket bättre idag så tillslut var jag så förbannad så jag var tvungen och gå upp och slänga ut henne. Tänker inte släppa in henne igen. I natt har jag väl fått ihop knappt 5 timmar sömn, höll på och grubbla mej grå över diverse saker innan jag skulle sova och lyckades inte förrens efter ett par timmar. Sen Sally på de. Får jag inte sova natten som kommer vet jag inte vad jag gör.. Hoppas jag kan få somna normalt iallafall ist för att fundera en massa, igår hann jag med huset, ventliera diverse oro som har vart på jobbet, hela jobbsitauationen för min del, sen funderade jag mycket på spindlar, jotack jag vet normalt. Men jag vet precis hur jag ska gå tillväga för att kunna leva i ett hus med källare och därmed spindlar nu. Sen grubblade jag på ett människoöde, det tog störst del av mina tankar. Det får inte hända det bara är så..

Igår var vi iallafall hos mäklaren och betalade handpenning och skrev kontrakt, det händer verkligen grejer nu. Längtar tills vi får börja fixa, en av dom få trevliga sakerna jag grubblade på igår kväll var sovrummet. Jag vet precis hur jag vill ha det.. Och tror att det kommer bli skitsnyggt om jag får bestämma. :) På fredag nästa vecka ska vi få tillträde till det, och under helgen efter antar jag att dom kommer att komma och sätta igång vatten och så och sen är det bara att sätta fart. Ska sätta mej och skriva en To do lista, det är inte lite som ska fixas innan fredagen. En massa telesamtal som ska fixas, el-abonnemang, sotare, försäkringar, ved m.m Pust, kommer att gå i 300 närmaste tiden känner jag, det går redan i 200 som det är nu. Tiden, dagarna bara springer förbi och här står jag ungefär. Men så fort julen och så är överstökad tror jag det lugnar ner sej, blir vardag igen. Tror jag? Eller nej varför skulle det bli lugnare då? Då kommer vi ändå att ha häcken full hjärtat och jag. Fast på ett bra sätt, ett roligt sätt för vi gör något som bara är vårat.

Läste igenom det jag har skrivit, riktigt lågt och tråkigt. Blir man sån av för lite sömn? Jag ska iallafall ha en rolig dag idag, Överby och shopping med Therese. Shopping och som plåster för själen men dock inte för plånboken. Sen när jag kommer hem hoppas jag på en riktig myskväll med min älskling. Hoppas han ska vara hemma. Tror vi har Flickan som lekte med elden att kolla på, och en ny Beck eller om det var Wallander. Det längtar jag efter nu. Imorn blir det jobb för min del 7-13.30 i hemtjänsten, lagom tur måste jag säga. Har jobba ganska mycket helg det senaste och bara långa turer så nu valde jag den kortare av dom jag fick välja emellan. När jag tänker efter tror jag att jag är inne på sjätte helgen på raken med jobb nu, även om jag inte har jobba hela helger varje vecka så jobbade jag tex varenda helg i november.

Nej vet ni vad? Jag återkommer i eftermidagg/kväll med massa rolig shopping att berätta om(haha berätta vad folk ska få i julklapp) och så ett lättsammare inlägg.


Kommentera
Postat av: Gitsie

Ja detta med att jobba varje helg känner jag igen och nu är jag inne på tionde arbetsdagen på rad...det börjar kännas.

Jag vet också hur det är att inte få sova för kåta djur som vårlar, varje gång tikarna löper här så blir hanarna galna och jag får inte sova. :/

Ses i morgon. :)

2009-12-05 @ 17:09:41
URL: http://gitsie78.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0