Vilken dag!!

Ja vilken dag detta blev, både positivt och negativt. Började hursomhelst ganska stressigt. Blev lite sen och sen starta inte bilen,GAAH! Men som tur kunde ju älsklingen upplysa mej om att jag kunde ta starthjälp från nya batteriet så jag kom iväg. Skulle stanna till vid matsälle och köpa en smörgås och nämen tack bilen starta inte igen. Bestämde mej för att inte krångla mer så Jessica fick plocka upp mej (som tur var vi bägge sena:)) Och sen bar det iväg, hittade massa kul! Scrapbooking grejer på panduro&Clas Ohlsson, stövlarna på Skopunkten, fina tröjan på Carlings, örhängen, smink, hårklämmor, shampoo&balsam på HM. Söta strumpor på rusta och ja jag är nöjd :) Sen hemöver för att gå till piiiip med älsklingen och ja det gick åt helvete rent ut sagt. Riktigt riktigt besviken måste jag säga. Sen in på expert och kolla läget gällande min telefon. Rena fyndet att laga den, eller inte! Han trodde att det skulle kosta cirka 1200:- och laga den. Om det inte gick att få det på garantin vilket är tveksamt. MEN hade jag köpt en extra försäkring hade det bara kostat 200:- Suck kan man säga till det. Men tjaa det får väl vara värt och laga den, har inte råd att köpa en ny för det dubbla och dessutom älskar jag den telefonen..
Efter detta bar det av till garaget och älsklingen bytte batteri åt mej. Nu behöver jag inte oroa mej för att den inte ska starta :) Tack älskling! Efter garaget åkte jag till Therese, körde ett lass med grejer och sen till hennes gamla lägenhet och hjälpte till mej fönsterputs och lite disk.Kände att jag kanske inte hjälpte till så mycket men lite iallafall.. :)

Nu äntligen hemma, nyäten och inväntar Lipstick jungle. Imorn väntar en sån där dag som jag undrar varför jag tar på mej? Eller jag vet varför men bävar mej ändå lite. Men det är en ny månad och det innebär en ny lön att tjäna ihop och jag vill inte säga nej för mycket.. Men ja, det blir iallafall en 7-13,30 i hemtjänsten långserud (Inte vart där på länge nu, april sist?Eller mars kanske tillochmed) Ska iallafall bli kul och komma dit igen även fast det bli heldag för sen börjar jag 14 och går till 21 på gamla goda nytorget också. Hoppas bara att det ska gå smidigt när jag slutar så det inte blir något oväntat för en halv timme emellan är egentligen på gränsen för att man ska hinna. Men det ska nog gå precis tror jag bestämt. Och det har funkat förut.. Jobbar sen alla dagar fram till lördag och söndagen har jag bestämt att ska vara ledig. En dag behövs så så får det bli! :)

Ett urval från dagens shoppingKommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0