Sista lediga

Försöker att plugga på lite sådär halv fart, går sådär men inte mycket kvar nu. Lite är bättre än inget. Har bestämt mej nu för att INTE läsa något med för tillfället, ska prioritera lite annat just nu har jag tänkt mej. Känner att jag har många bollar i luften just nu och undrar hur det ska gå med allt? En sak i taget kanske är lösningen? Vi börjar med att plugga klart, och skiter i att läsa mer. Sen jobbar jag (som vanligt) sen tar jag tag i min ide. Eller spinner och bubblar över den mest hela tiden men tar tag i på riktigt menar jag. Sen så ska jag bli seriös med scrapbooking, de ni! Jessica har smittat mej ganska rejält och igår värvade hon mej till en klubb tillochmed. Kommer har tusen saker till det inom kort, då är det bäst att jag får några riktigt fina grejer gjorde också. Älsklingen min har väckt en ide om hus, ett eget hus!Och visst är jag sugen på det. Det får nog spanas närmare på det. Sen finns det andra stora förhoppningar i mitt huvud och jag bara vill vill vill. Tänker på det varje dag, flera gånger om dagen och har gjort det länge. 
Och nej de här var ju inte ett dugg rörigt, hoppar från det ena till det andra och bara ett par stycken som kommer att förstå helt och hållet vad allt i detta inlägg menas med.. :)

Nog rört, åter till vardagen. Idag står plugg och enbart plugg på schemat. hade tänkt masa mig in till stan och gå till af men hoppar det idag det kommer fler dagar.
Igår gjorde jag och Jessica åmål, spanade runt lite på bokhandeln,returen och profab och så tog vi en fika på 50´s.. Blev riktigt besviken på "nya" lamporna på 50´s, äckligt knallrosa al´a 80 tal som inte alls passade in, och massa blommor i Ikea krukor,inge fel på dom men passade inte in där tyvärr. Var mycket finare sist gång jag&Therese var där.
Just de när vi var på returen träffa jag två gamla kompisar, Jessica&Bella. Har inte sett Bella på flera år, det var kul :) Ser inte Jessica så ofta heller men var nog ett år sen bara iaf till skillnad från Bella som nog är ter fyra år sen jag såg sist.
Dom ringde till mej ifrån hemtjänsten igår med, det är jag riktigt glad för! Men var ju imorn dom ville ha mej att jobba så var tyvärr tvungen och tacka nej för jag jobbar redan dagen imorn. Men dom lovade höra av sig igen =)
Underbara lilla NovaNej nu ska jag återgå till att göra nåt vettigt, hej hej på er alla!


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0