Lördag kväll

Nyss hemkommen ifrån garaget, fick bli en tur dit. Var väl tänkt att det skulle ha blivt en hemma kväll men efter en spark från Therese blev det inte så utan jag och hjärtat åkte till stan och garaget. Jag nykter då såklart med tanke att det är jobb helg. Var kul i garaget iallafall, blev en massa skrattande och live underhållning..Fick dock världens hostattacker där, måste ha berott på all röken trots att jag inte borde vara känslig? Hostade så jag knapp fick luft och fick ut tre gånger och sista gången jag var ute hostade jag så det var nästan till att jag spydde. Efter att älsklingen min hade öppnat dörrar och fönster där blev det andningsbart igen som tur =)

Nu är jag iallafall hemma igen, och ska nog snart få bli natten. Gick upp tidigt imorse på jobbet och satte mej och pluggande, är jag inte duktig så säg? Bara en uppgift kvar nu så imorn ger jag mej själv en sista spark i rätt riktning och sen jävlar är jag KLAR!! Helt underbart.. 

Åhh nej, upptäckte precis en spindel i taket.. Fy fy fy, hur ska detta gå? Ingen älskling hemma som kan rädda mej, ocg varför har jag ingen radar? Tänker jämt att jag borde ha de men blir ju aldrig nån inköpt.. :( Får se om jag vågar slå ihjäl den på nåt vänster..Iiiiiiiii


Nehej nej, spana runt lite och sen tar jag natten..

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0