Torsdag

Minsann är det inte lika underbart idag som igår? Tror bestämt detta..Idag har jag varit på Smedjan och jobbat, dagen började bra med en rejäl långpromenad.Satt riktigt fint det! Gick förbi torget också och fick med mej ett gång blommor hem, vita tulpaner(trodde jag var visst en röd med också) och påskliljor.Är så fint med "färska" blommor..
Resten av dagen på smedjan var rätt seg så när klockan började närma sej dags att sluta var jag ganska rastlös..Direkt jag hade slutat bar det av till Therese för tjöt&fika, alltid lika trevligt!Fick en jättesöt körsbär doftgran av henne också, blev jag glad för =)
'Sen gjorde jag ett nytt försök med mina kort och ja dom hade kommit,var så förväntansfull när jag öppnade dom men ack så besviken sen! Trodde jag hade tage tusen(okej inte tusen men många) kort Eva Eastwood kvällen men nehej de hade jag inte! Och dom korten som var tagna var varken roliga eller fina.Buhuu buhuu..Var en massa kort på Junior bebis när han var liten med, gud vad jag saknar Junior..

När klockan började närma sej fyra åkte jag till garaget för att försöka pilla lite till på 58an, det var segt och den där grejen som jag ska skrapa med är obekväm.Men tar man lite i taget ska jag väl kanske iallafall bli klar denna månaden? Fick hemlängtan och bestämde mej för att studsa hemöver, hoppa förbi Therese snabbt och visa korten innan bara..

Nu sitter jag här, ska slänga i en maskin tvätt och sen blir de slappis resten av dagen..Imorn jobbar jag kvällen(natten) så jag har sovmorgon imorn med, innan jobbet ska jag träffa Jessica är det tänkt :) Och så fyller kära syster stora tösen, hinner ju inte riktigt med ocg gratulera henne imorn med det ska bli det första jag gör när jag slutar på lördag det lovar jag! Ska nog göra en tårta också tänkte jag, oj oj blir en massa saker att släpa med sig till jobbet det.Men vad gör man inte? =)

Jag funderar på vad jag ska bjuda mej och love på för någon god mat ikväll? Jag är sugen på kebab och ris jag, får se om det blir det =)

Avslutar med ett par bilder på mästerverket, och mitt väldiga arbete jag har gjort hehe

     

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0