Tidsfördriv

Nu var de dags för lite tidsfördriv, jag har haft en riktigt effektiv förmiddag..Putsat fönster och hängt upp nya gardiner i vardagsrummet, även bytt till dom svarta soffklädslarna och flyttat om och grejsat tillochmed faktiskt duschat en del av blommorna :) Och hör och häpna, skrivit klart andra studieenheten OCH skickat in den..Är jag inte duktig så säg?

Skulle gå ut och putsa insidan mina fönster på bilen med och gjorde en liten upptäckt..Var så att igår när jag åkte hem så körde jag på ett djur, en iller eller mink eller ja nåt mårddjur var det iaf liten med avlång kropp.Hade nog helst väjjat men fick möte och hade diket på andra sidan så de alternativet fanns inte..Hursomhelst så trodde jag inte att det skulle ha blivit nåt med bilen iaf, men det hade de..Nedre plastdelen på framspoilern hade lossnat eller vad man nu ska säga..Hoppas verkligen att den går och pilla tillbaka, älsklingen ska få kolla på de när han vaknar..Fult de kommer se ut annars! Men tur att de inte var något värre, eller ett större djur..

Nu ska jag nog fortsätta vara lite smått effektiv, packa för natten, stoppa mej själv i duschen och få i mig lite frukost.. =)

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0