Ja ibland så

Nu har det vart dåligt skrivet..


I måndags var det första dagen på kursen, jätte bra verkligen! Avslappning, massage, powerwalk(med stavar,haha), lunch på hotellet och en massa annat..Rolig grupp och bra lärare.

Efter kursen bar det av till karlstad med älsklingen, var på rusta och köpte ny matta, en sak till att ha i uteblommorna och lite annat smått.Sen till Ica och handlade en himla massa mat, alltid lika dyrt och alltid lika nödvändigt.

När vi kom hem började helvetet rent ut sagt, skulle böja mej ner och ta upp nåt ur en påse och det spännde till som bara den i huvudet..Och så fortsatte det, tog panodil och gick o la mej men när klockan var typ halv ett vaknade jag av att det kändes som hela huvudet skulle sprängas. Gick upp och ringde till Sjukvårdsrådgivningen som sa att jag skulle åka in till karlstad med en gång, och om jag blev det minsta sämre innan jag kom fram skulle jag ringa ambulans.Nu fick jag panik och blev livrädd!! Ringde mamma och bara grina först fick inte ur mej vad jag ville ha sagt förrens efter en bra stund.Väckte älsklingen med och han satt och väntade med mej tills mamma kom och vi åkte iväg.
 
Besöket på sjukhuset var en besvikelse, denne arrogante lockhåriga At läkaren upplyste mej om att det bara var vanlig huvudvärk. Då blev jag irriterad och sa att ja då var det onödigt att åka hit, då säger han: Hade du velat vara dödsjuk eller? Och går ut därifrån?! Bara va!? Klart som fan att jag inte vill det, men har sjukt ont och är dessutom ganska orolig..

Det var bara att åka hem igen de, hade så jävla ont så jag kunde inte böja mej framåt för då spände&sprängde de i hela pannan.Var ännu värre när jag vaknade igår kunde inte sitta,stå gå eller nåt utan att de gjorde jätteont. Ringde till Vc här istället.Fick en tid i Säffle klockan 5 så älsklingen fick komme hem och sen köra dit mej. När jag kom dit fick jag träffa en jättesnäll läkare som lyssnade på vad jag sa och så kolla hon mej i näsan och konstaterade en rejäl bihåleinflammation..Jag tackar hjärtligt och får ett recept, tänk om han i karlstad också hade kunnat kolla det? Han kollade överhuvudtaget inte mitt huvud trots att jag sökte för huvudvärk..

Och undersköterskan då, som skulle sätta en sån där klämma på mitt finger. -Jaså du har nagellack, det var ju inte så smart.
Nej för jag planerade ju att åka till sjukhus mitt i natten när jag målade de..

Nu är jag nöjd iallafall, det var en lättbotad sjukdom och jag hade rätt som hade ont(inte alls vanlig huvudvärk)..Känner mej redan mycket bättre, visst är jag inte helt frisk än och det ömmar fortfarande fram i pannan, men det spränger inte längre så =) Och jag tänker aldrig mer få bihåleinflammation, det var ju ett helvete!! Tänk att de ska göra så ont?


Idag ska jag göra ett nytt försök på kursen, hoppas dom tar det ganska lugnt idag så jag kan hänga med :) Det var väldigt tråkigt att missa en dag där men men jag antar att jag inte rår för det?

Nu ska jag hoppa i dushen och så, sen bär det iväg..


Kommentera
Postat av: Jessica

hur har du fått det då?

tur att det gick över.

kram

2009-04-29 @ 10:19:03
URL: http://aaceton.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0