Äntligen fredag

Nu börjar helgen, eller ehmm nu börjar snart jobb-helgen tjohoo! Nja... Sånt är livet, jag kommer tillbringa mer tid på jobbet än hemma nästan..Kvällen idag, natten imorn.Söndag kväll ledig de gillar vi. Ska bege mej till stan tidigare med, tänkte mata myntboxen på Kvarnbacken en sväng,handla och åka till Jessica med hennes blondimedel då blir det nog en kopp kaffe också :)

Hade en riktigt trevlig kväll på jobbet igår, jobbade med våran hyresvärd.Inte ofta vi jobbar ihop så de var trevligt..Och va hon körde rally haha, mycket värre än mej när jag är ute och kör ensam i skogarna ;) Och då går de undan..Var duktiga och laglydiga en sväng med, såg nån skummis i en 740 i grusgropen(som desutom fick väldigt bråttom när vi kom åkandes) så fick gå och säga till dom har sina maskiner där..Här ska inte hittas på några dumheter inte! :)

Har vart ganska duktig och kommit en bra bit med renskrivningen, ska nog faktiskt få de klart tills på söndag..Duktig satt! Sen är de dags och sätta fart med nästa del, och nästa och nästa och vips lagomt till jul(?!) ska jag väl vara klar.Fast egentligen mycket tidigare så får väl sätta fart istället..Ska sätta mej med de alldeles snart..

Nej nu skriker magen, lite crunchy och vanilj yougurt kanske?Och kaffe :)vi <3


Kommentera
Postat av: Jessica

ja visst e de! ha ha

2009-04-17 @ 11:23:47
URL: http://aaceton.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0