Ännu en ledig

Ja de blev en dag ledigt till och jag har fått mina efterlängtade två.Har beslutsångest idag, vet inte om jag vill hitta på något eller om jag bara vill vara hemma..Just nu känns de som jag inte orkar hitta på ngt men de är ju bara förmiddag än, kommer nog hinna få damp tio gånger om innan min älskling kommer hem o jag får sällskap..

Helgen har annars vart väldigt lugn, lördagen var vi bara hemma o slappade..Igår var de också lugnt men vi tog en tur in till Säffle o hälsa på Sandra&Andreas o kollade in huset.Sen blev de en trip ut i skogarna här, närmare bestämt till kila o kollade in de nog sötaste o underbaraste jag sett.Vita långhåriga kattungar och jag är kär, verkligen kär!!

I lördags utökade jag mitt parfymförråd utan att riktigt tänka på vad jag gjorde, hade budat på miami glow på tradera o igår vann jag den auktionen..Hade aldrig trott att jag skulle vinna med tanke på vad svår den är o få tag på o dessutom hade jag glömt bort den..Men men bara o betala o se glad ut, jag älskar den parfymen men jag måste hålla i pengarna tills helgen&tyskland ju..

Om en vecka är det löning, både ser framemot de o inte, förbannade äckelskatten ska ju betalas o de kommer inte att bli en allt för fet månad för min del..Men men bara o hoppas att lönen ser bra ut o att de går runt hela månaden, jag vill ha löningen efter det ist, utan så mkt utgifter..Men då är det ju jul, och jul är inte billigt!!!Men jag får shoppa, och jag längtar efter att shoppa..Är ju, ja vad är de??Bara dyrt&ganska onödigt egentligen..Men så kul, älskar att gå i affärer o kolla o hitta saker man blir kär i..Nej shopping is the thing, yeaj!

Igår hittade jag en kul sida, Happy bunny shop i USA..Gissa om jag blev alldeles till mej? Happy bunny är utan tvekan den roligaste figuren någonsin!!Se här vad rolig&söt han är:



Vadå gulliga&roliga saker eller? Fast kanske inte alla som diggar han lika mkt som mej =)

Nehej nu tror jag att jag ska överge bloggen för en stund, ha de!

Kommentera
Postat av: anje

hihi, eller hur är dom söta de små pissarna! det gör lite ont i magen att lämna bort dom..dom är ju så snosiga! :)

2008-10-24 @ 15:54:36
URL: http://toxico.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0