Så kan de va

Så var man hemma igen då, fick hoppa in o jobba på smedjan en sväng på förmiddagen..Blir jobb resten av veckan med, el inte helgen då men.

Jobbade ju en svänga igår kväll, gudars!!Jag sa att jag gillar snö va? Men då fan inte halka!!Håll på o gå åt helvete ett par gånger längs vägen dit(5km), men tacka vet jag leasing bilar med vinterdäck&4 hjulsdrift o resten av kvällen fortsatte smärtfritt.O dessutom var jag ju inne på gruppis två timmar med =) Hem sen vart de nervöst, men de gick fint de med..Och imorse när Dan ringde sa jag först nej med anledningen att jag inte har vinterdäck, men så ångra jag mej o ringde upp o sa att jag kommer ändå med hopp om att de hade gått o kirra däcken efter men nehe! Otur man kan ha, får bli imorn nu ist..

Efter jobbet åkte jag te Sandra en snabbis o vi for till kappahl o jag fick köpa mej mina så underbara jättelånga raggsiar, kommer vara mina favoriter i vinter de är då ett som är säkert..Slank med en mysig julklapp till syster-yster med, var verkligen inte meningen men snäll som jag är haha..

Jag blir nog snart tokig på nelly.com!!Mitt jävla paket är fortfarande på vift, förra veckan skulle jag vänta tills denna veckan denna veckan ska jag vänta till nästa!!Åhhh jag vill ju bara veta om jag nånsin kommer att få de?Men nej, service skulle inte tro de..Idioter!Blir så irriterad så jag vet inte vad..


Kommentera
Postat av: Jessica

thank you :) ska man bara komma igång med skrivandet igen.. känns som om man skulle börja från början igen.

2008-11-25 @ 15:04:29
URL: http://aaceton.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0