Olika

Hemma igen, eller ja..Jag har allt vart hemma ett tag =)
Jobbat som sagt, var trögt!!Min energi har börjat ta slut känner jag o det är inte riktigt så kul som de brukar vara, men jag hänger i.. Lika bra o jobba så mkt de går för man vet aldrig vad som händer en dag kanske man står där ARBETSLÖS o de skulle vara min största mardröm..Men jag har dock sagt nej till dubbelpass både igår&idag, lite lugnt måste man ta de..Och jag har dessutom ont i armen, igen!!Men i vänstern denna gången?Får de titt som tätt o så försvinner de..Tror dock att de hänger ihop med jobbet..Eller ngn muskel grej kanske??Ska iaf leta upp min voltarengel o kleta på lite så blir de nog bättre..

Efter jobbet bar de hem till Jessica, kaffe&godsaker o trevligt prat..Aldrig fel de inte! =) Planerade julmyset också, måste bara prata med dom andra girlsen o se om de passar dom, de hoppas jag =)

Efter Jessica bar de av hem, hade huset fullt när jag kom hem..Eller halv fullt iaf, älsklingens mamma&syster med barn var här..Trevligt trevligt =)

Nu väntar jag på att min kära pojkvän ska komma hem, han skulle köpa med potatis så vi ska äta hemlagat mos&kassler *mums*

Sitter med verkligen beslutsångest om ny telefon, har jämfört en massa o den har exakt samma funktioner o allt som min rosa design mobil som ju funkade bra förutom att de blev fel på den senare dådå men.. Nej, jag vet verkligen inte vad jag ska göra..Jag är ju faktiskt inte i behov av ngn värsting mobil, jag har en digitalkamera, jag lyssnar aldrig på mp3..Jag ringer inte videosamtal osv. Var lite osäker iochmed att de inte är 3G, men de var de inte på designmobilen heller o jag hade ändå mottagning överallt o så..Ja blir till o tänka detta..Haha tror jag plockar vuxen poäng?Tänker efter innan jag köper..Vad blir de?10poäng til mej skulle jag tro =)=)


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0