Klant Sandra

Igår var de till o jobba på smedjan, var ett tag sen jag var där nu..Var en väldigt lång&seg dag,började med att vi var på Jätten o klippte gräsmattor.Vi personal stog för de mesta av arbetet,haha..Väldigt lycklig över att jag inte behöver klippa några gräsmattor här hemma...Resten av dagen tillbringades med att sitta inne,tråkigt i solen men men..
Efter jobbet gick jag till Therese en sväng,satt ute o tjöta litte o sen kom älsklingen o hämta mej..Åkte till garage i typ tio min sen hem till hans föräldrar en liten stund..
När vi kom hem städade vi nedervåningen, och jag klantade mej rejält!!! Skulle gå ut på uteplatsen o byta krukor,golvet i hallen var nyskurat. Och jag lyckas på ngt sätt o ramla precis i dörröppningen,slog o överarmen så där är jag alldeles öm och har blåmärke.O inte nog med de så slog jag sönder en av krukorna o den skar jag mej på så har ett ont sår bak på hälen..KLANT!

Igår var de säsongsavslutning på Greys anatomy :( Fattar inte varför de bara ska vara tråkiga program på tv under sommaren...

Idag ska jag jobba en kort tur på Nytorget,9-14..Slappt :)
På lördag börjar jag mitt schema där,skönt!!

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0