Ännu en

Ledig dag :)

Igår var en trevlig hel-dag, började med att jag mötte upp Sandra i Säffle o vi åkte ut till pappa&Ingela..Där blev de fika, tjötande, klippning o grillat kött m färskpotatis :) Alltid lika trevligt o vara där..
Sen tillbaka in till stan, träffa Therese :) Vi gick på stan, satt på hejdis o sen fick vi ett ryck o åkte hem till mej o hämta badkläder o sen for vi till sjön-sjö o skulle bada, jag var en badkruka som knappt tog mej i vattnet var ju svinkallt! Men men ett snabb dopp blev de.. Sen hem till Therese igen o satt ute o tjöta :) Fick en så snygg spegel av henne, i samma serie som sängen&sängbordet blev hur bra som helst!! Sen fick jag också födelsdags present, presentkort på tuppen så vi ska gå dit ngn dag o äta :)) Mysigt, tack Therese :)

Idag då, tror jag ska ta o fara ner till Åmål en sväng..Hälsa på alla där :) O köpa små burkar med rekorderlig päron cider, finns ju bara i åmål dom..

Har inte fått ngt varmvatten här än heller, äckligt! Vill duscha ordentligt nu ju, inte bara fusk-duscha i kallvatten..Tvättade ju håret i kallvatten igår, va så kallt så jag fick huvudvärk av de.. :(


Just de, jag köpte ett par nya flip-flop igår, svarta med silvriga blommor på Så söta!!!


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0