Stressig dag&mördar-katt

Vart en riktigt stressig dag på jobbet, var kort om personal o fick en massa extra..Gick undan som bara den i skogarna o allt gick ihop som de skulle tillslut, men vad jobbigt det är!Man blir så uppe i varv när de är stressigt..Vart en massa jobb-tillfrågningar idag, om kvällen&helgen..Gud vad jag hatar o säga nej!! Men ikväll orkar jag inte/känner jag inte för har faktiskt redan jobbat idag, söndag ska jag vara ledig!Imorn jobbar jag redan.. Men jag får dåligt samvete för att jag säger nej.. Nej nu släpper vi jobbet!

När  jag kom hem förut hade Kurre fixat(mördat) en välkomstkommite åt mej, döda fåglar på dörrmattan.Är han inte mysig så säg? Fattar inte detta, men han vill väl visa upp vad han har vart duktig(samma som han gör med råttorna&mössen på stenplattorna)Han tror iaf att han är duktig, jag tycker han är mördare!!! Men han är min älsklingskatt så kan inte vara arg på han nån längre stund..

Längtar till ikväll, mys-kväll med älsklingen <3..Ska göra nachos, ska bli så gott!! =) Men blir tidigt ikväll, både han&jag ska upp o jobba imorn..

Förresten, hämta ju mitt Hm-paket igår..Jeansen var verkligen sydda för mej o enbart mej!Gud va bra dom satt, så nöjd så =)

Nehej, nu ska jag greja lite tvätt&kika runt..Ha en bra fredagskväll!!

           
              Loveli

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0