Rubrik?!

Varför ska de vara så svårt o komma på roliga rubriker för? Mina är alltid lika torra&tråkiga!

Igår då, bloggen strejkade ju!Kunde inte logga in på hela dagen, irriterande som bara den.Men de var ju tur att de har gått över. Hursomhelst, igår var jag o hälsa på Jessica blev som vanligt en massa kaffe&tjöt.Alltid lika trevligt.Efter de åkte jag o sa hej till Therese på samma gång som jag var till handlarn o hämta tråkigt paket, sen hemåt matlagning stog de på schemat.Kotletter, sås o potatis, inte alls lika gott när jag gör de som när Fridde gör de.Orättvist jag vill också laga godast mat! Sen var de soffläge resten av kvällen, Unga mödrar, Ugly Betty&Desperate housewives =)

Idag har jag jobbat, ganska händelselöst. Slutade två, det är alltid lika underbart o sluta två o inte fyra!Att två timmar kan göra sån skillnad?

Sitter här o funderar på om jag skulle ta o baka?Eller städa? Känns som baka lockar mest, pepparkaks-muffins i fina formar ska de bli om de blir bakning. Gott va?


Underbart med snö förresten, synd bara att den verkar vara på gång bort igen.Är ju så mkt skönare när de är vitt!!O ljust blir de..Jag vill ha snö!!!!!


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0