Oj så mkt

Ja de har vart dåligt med bloggande nu så har en del att beta av, tar dag för dag sen jag bloggade sist!



Jul på liseberg
Mysigt&mkt folk, har faktiskt inte så mkt att säga om de.Bilder kommer nån gång senare =)

Måndag
Jobb..Massa handling ihop med älsklingen, alltid lika trevligt! Fick oss äntligen ett nytt databord o en hylla + en massa annat smått&gott.Strumpor inskaffade jag mej en hel bunt på JC, sen var de mat i massor..Var gött trångt i bilen på hemvägen hehe..När vi kom hem gjorde vi upptäckten att vi hade köpt fel data bord så älsklingen fick iväg o byta på tisdagen..

Tisdag
Jobb, sen massa rännande fram o tillbaka..Shopping på Fenix med LInda på arbets tid, två tröjor, ett par jeans o ett linne för 30 kronor styck..Fyndigt värre, synd bara att jeansen inte passa(jag orka inte prova fick räcka med 45 min kö till kassan)Jeansen var tillverkade för pygme-rumpa o de har inte jag, svin skum modell ;) Sen gjorde jag stan emd syster-yster..Köpte en sista julklapp till min Love, massa blockljus o en massa annat smått o gott till mej själv..Sen hem, greja lite snabbt o efter de var de dags för uppesittar kväll med Sandra&Andreas..Alla vann utom Sandra ;) Jag vann en ny lott, weei värsta storvinsten.Älsklingen vann 100:-, blev ju riktigt rik han hehe..

Julafton
En hel dag med massa rännande fram&tillbaka, började med julfrukost hos älskade Pappa&Ingela..Jättemysigt! Sen fick både jag&älsklingen min en massa fina julklappar..Synd att vi inte hade tid o stanna ännu längre..Sen fick de bära av mot Åmål o mormor, nu blev de massa julmat.Sen julklappar&kaffe&tjöt..Alltid lika trevligt, tror mina syskon var nöjda med sina julklappar =)  Nu var de dags o bege sej vidare, till Älsklingens förälrar..Hamna framför tvn, kollade på Prinsen&Jag..Sen ännu mera julmat..Snacka om att äta en massa!!! Sen äntligen hem o mysa efter en hel dag, fick massa superfina julklappar av min älskling!Han är bäst! Var en toppen julafton detta, tack allihopa!

Idag, juldagen
Jobbat, fint o jobba storhelg! =) Hade vart tänkt att jag skulle ut men vi utfärdar en tant/pensionär varning..Jag är så osugen på party så de finns inte, så därför hamna jag här ist..Hängde med älsklingen en sväng till klubben som hade förfest men sen när de blev dags för tuppen begav jag mej hemöver.Hoppade in en sväng hos Therese som var hemma hos sin mamma, på vägen hem..Sen fastna jag här, men snart e de dags för sängen.Imorn bär de av till karlstad på mellan dags rea..Ska shoppa upp mitt Gina presentkort&julklapps pengarna..Ikea ska pengarna brännas på, DVD-hylla, lampskärmar och en knubbig bordslampa har jag tänkt mej att köpa =)

Har en massa nya bilder men datorn går segt idag så laddar upp dom nån annan gång..Nu ska jag krypa ner i sängen med Gossip-girl bok =)

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0