Onsdag

Dåligt med uppdateringar här, har aldrig tid känns det som samtidigt som man inte vill släppa nåt man haft i så många år som jag haft denna blogg. 


Har tillbringat som senaste veckorna med sjukdomar. Först en veckas förkylning på Oliwer som han så snällt delade med sig till mig. Första veckan av förkylningen var som vanligt, jobbade och grejade som vanligt men var hostig, snorig och hade ont i bihålorna men orkade ändå med allt men sen i fredags när jag vaknade så kändes det som nån minst sagt kört över mig. Helt slut, ingen ork alls. Envis som jag är så skulle jag jobba mitt pass jag hade, kändes så onödigt med en sjukskrivning innan ledig helg. Trodde aldrig jag skulle komma hem igen, höll på att svimma, var alldeles genom svett och helt slut. Överlevde fredagen iallafall, hade  dessutom firande för Oliwer för dom som inte kunde på hans kalas och tänkte att imorn är jag bra, planerade för barnloppis och långa promenader på min lediga helg. Låg dock hela fredag kvällen och hostade tills jag spydde. Fräscht! När jag vaknade på lördagen insåg jag att jag mådde precis lika dåligt och gråt av känslan hur jag mådde. Ringde jouren och fick komma dit, tog massa prover och konstaderas att jag hade nån infektion i kroppen då sänkan var hög vilket visade på bakterier och inte virus. Antibiotika i 8 dagar och cociliana utskrivet. Nu blir jag frisk! Trodde jag iallafall. Varit sjukskriven sen i måndags och först idag som jag börjar känna att jag är på bättringsvägen. Inte orkat nåt bara legat. Och minsta lilla jag gjort så har det slutat med att jag varit helt skakis och genom svett. Sovit halva dagarna men som sagt idag börjar jag känna mej bättre. Har orkar greja lite idag, inte direkt storstädat huset men orkar vika kläder och sånt smått iallafall. Har inte ens orkat bry mej om allt som behöver göras då är det illa! Och innan jag stannar hemma från jobbet.... Imorn är jag ledig sen hoppas jag verkligen att allt är bra så jag är tillbaka på jobbet på fredag igen. Tagit semester i helgen för att det är marknad och barnloppis (igen som tur är när jag missade förra helgen) Så i helgen vill jag inte vara sjuk! Orkar inte va sjuk mer nu. Tur Netflix finns iallafall, sett klart The originals och malt hela säsong 6 av pretty little liers. Vad hade man gjort utan?!

Höst har det verkligen blivit, så mysigt när det mörknar på kvällarna och man kan tända massa ljus. Blir så mysigt! Måste försöka orka göra lite höstfint både ute och inne snart. Skulle ha grejat ute i helgas men blev ju inget med de men hoppas vi ska hinna med det nån dag här. Och så måste vi åka till Karlstad nån dag med och fixa skor till barna. Hoppas kunna hitta några bra höst skor till Oliwer på loppan i helgen men Wilde behöver ha också och då behövs nya. Och så allt annat som ska va nu när det blir kallare. Mycket att göra men för lite tid.

På måndag fyller mitt hjärta år med men blir inget kalas eller så han vill inte ha de. Men ska firas på nåt sätt ändå såklart. ♡

Så det var en liten uppdatering iallafall. Hörs väl om en vecka eller 3 igen. 


Oliwer med sina paket han fick av farmor och Ewa.

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0