Lördag

Precis landat i soffa efter en heldag med massor av grejande. 


Långpromenad, handlat och grejat en massa ute. 

Wildes misstänkta vattkoppor visade sig vara falskt alarm. Stort frågetecken på vad alla långt över 20 prickarna var för nåt men idag är dom så gott som borta. Skönt tyckte jag medans Wilde konstaterade att det hade ju varit bra och haft det avklarat. Men jag för väl ta de nångång när vi är lediga istället tyckte han. 

Så idag har vi kunnat vara ute som vanligt iallafall. Fick bli storhandling och ett besök på Erikshjälpen. Nöjd för en gångs skull med besöket där, en hörnhylla till oliwers kök (ska bara målas först) Wilde hittade ett par vita converse han absolut skulle ha. Strl 36... Bara sisådär 3 storlekar för stora men han var bestämd med att dom var bra, luftiga och sköna. Jo dä! 😂 Oliwer ville ha en bil och han fick den, visade sig senare att däcken saknades. Surt! Och så störande för den va inte billig om man ser till att de var en begagnad bil. Slarvigt av mej men Oliwer va lika nöjd ändå. 

Trädgårds arbete på det, kommer bli så bra! Så fint har vi aldrig haft det som vi kommer att få det. Dock inte lätt att greja med Oliwer med men en får springa efter honom och den andra får greja. Han var helt slut efter alla timmar ute och grejade idag iallafall så han somnade på 5 minuter. Inte konstigt heller för idag tyckte han dagen skulle starta redan strax innan 5 och dagsvilan var väl 30 minuter istället för 1.5-2 timmar. Blir trött bara jag tänker på det 😴

Nu får det bli lördags mys med hjärtat mitt ❤  Får se om det finns nåt bra och kolla på och sen lite choklad på det 👌 


Oliwer och mössorna, mössa är viktigt nu när våren kommit på riktigt. 😅

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0