Tisdag

Efter en omgång till med Oliwer igår förmiddag börjar man undra vad detta är för aggressiv variant av magsjuka?! Stackars denna lilla korvunge.. Fått förlänga vabbet ytterligare en dag och hoppas verkligen detta var det sista nu. Ska försöka hålla inne på mjölkprodukter till han nu ifall det skulle kunna vara det eftersom man kan bli väldigt känslig i samband med magsjukan så köpt mjölkfri välling och så blir det ingen yogurt, mjölk eller annat nu så får vi se om det hjälper. Han har iallafall varit Oliwer på hög nivå inatt, virvlar runt som en galning, vaknar ofta och sover dåligt så friskhetstecken? Själv är jag så sjukt trött så skulle behöva en veckas semester med sömn efter detta 😪😳 Efter flera vakna nätter med magsjukan, denna natten med gamla vanliga jag vägrar sova Oliwer och vetskapen om att inte veta när i hela världen man ska få sova ikapp.. De är som man kan bli trött med mindre. 


Och Wilde får fira födelsedagen sittande hemma, han kommer inte vara glad för det men får hoppas paket väger upp det och så han har önskat sig favoritmaten tacos. Och en kladdkaka finns det i frysen så får hoppas han blir nöjd med sin dag imorn ändå ❤ Och till helgen får vi bjuda in familjen på kalas 🎈 

Till helgen vankas förhoppningsvis mera roligheter. Förutsatt att Oliwer verkligen blir frisk nu men jag hoppas!! Barnen ska sova hos min syster och vi ska ut. En natt sömn till mej dessutom 👌 Fast sover som en kratta när jag varit ute men kan ju alltid sova en timme eller 2 på soffan innan barnen kommer sen på söndagen så. 

Det var dagens, håll alla tummar som finns nu för att detta var det absolut sista sjukdom på ett tag så vi kan komma ut till vardagen igen. Jag får panik på detta med att bara sitta hemma, jag vill ut. Gå på stan och kika, åka till jobbet. Bara vara friska! Nog för jag varit till affären och fyllt på förrådet av mat och städmedel men det räcker liksom inte att komma hemifrån 20 minuter vill kunna göra vad man vill och allihopa inte bara jag.. 



Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0