Dagens andra

Det var en lång och dryg morgon/förmiddag i Karlstad men operationen har gått bra och det är det viktigaste det. ❤ Återbesök om 4 veckor. Jag fördrev ju tiden med diverse affärer i Karlstad dock utan att direkt shoppa loss men lyckades göra några riktigt fina mellandags fynd, vad sägs om vintervantar till barnen för 13:-/paret? Över 300:- i rabatt. Sånt där bara älskar jag! Och på rusta hade dom 75% på massor av saker så köpte jättefina lampor till barnen för 15/25:- och flera rullar presentpapper för 2.50:- rullen 👌👌👌 Sånt där är alldeles perfekt det. 


Efter jag hade fått hämtat Fridde på sjukhuset åkte vi till bergvik och gottade oss med mat på mamas innan hemfärd. Skulle varit på Ikea med men blev lat, ångrar mej nu men då är det så dags 😂 Skulle ha haft nya grönväxter och bytt ut dom halvtaskiga julstjärnorna men nu får dom väl vara kvar tills dom dör helt. Letat på både ica och Coop men inte hittat några fina prisvärda grönisar där. 

Nu laddar jag upp för 4 dagars jobb innan det blir semester och kalas helg. Och hoppas på att vi inte blir sjuka IGEN! Jag vaknade med ont i halsen, mera snorig än jag varit dom senaste dagarna och hostan som nästan var borta har ersatts med jobbig ret/torr hosta. Oliwer låter sådär skrälligt när han gråter eller hostar, även snorig men på han är det mer fortfarande inte på nytt men hostan har inte varit så skrällig som den är nu. Känner bara nej inge mera vab nu! Räcker med över 3 veckors sjukdom... Men vi provar dagis och jobb så får vi se vad det går.

 


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0