Torsdag

Idag är jag och barnen lediga. En ganska långsam och tråkig dag har det varit. Uppskattar ledighet mycket mera när vi är lediga tillsammans allihopa. Jaja ledigt är skönt iallafall även om dagen varit långsam, vi har inte gjort så mycket. Finns inte så mycket att hitta på såna här dagar mitt i veckan. Har iallafall plockat och grejat en massa både ute och inne, varit ute i snön. Vart och slängt massa skit från altanen, alla kartonger och frigolit från matsalsbordet hamnade där ute men nu är det borta 👌


Blev så glad när jag hämtade posten förut och det var ett brev från landstinget i Värmland till Oliwer och trodde för en stund att det var remiss för öronen men så var det "bara" en kallelse till BVC. Vill verkligen att han ska få komma iväg snart. Hade iallafall turen att tiden som var bokad på BVC till han var när jag jobbar kväll så behöver varken boka om eller ta ledigt. Så nåt bra med det iallafall. 

Och Wilde har fått brev från skolan och fritidshem. Liten blir stor, kan inte förstå att han ska sluta på världens bästa dagis och börja skolan?!

Imorgon är det slut på ledighet och det vankas jobbhelg. Känns som jobbhelgerna är flera än dom lediga trots att dom är lika många 😂... Får bli och söka nån helgs semester längre fram här så man får känna sej ordentligt ledig 👌

I tisdags var det ju alla ❤ ans dag med. 9 årig förlovningsdag för oss. Dock inte nåt firande av den dagen, vi möttes i dörren bara mellan jobbpassen. Men vi får se helgen som ett firande. ❤ Wilde hade gjort så fina kort på dagis till oss och till Oliwer. Han fick en lott och godis i present han. Hade även köpt rosor&triss till Fridde. Och Tina (katten) tyckte det var en himla bra idé att välta ut rosorna över kuverten med lotter till båda, Wildes kort, alla brev och annat som råkade ligga där och vatten över hela det nystädade köksgolvet så det blev alldeles flammigt och allt de såklart mitt i att jag skulle göra mej klar för jobbet. Katten var gratis just då!! Men ja det var ju en försök att fixa nåt fint iallafall.. 

Titta här så fint Wilde hade gjort till oss.  

Och denna dagen 👆 2 barn i pulka och blötsnö var helt klart en utmaning. 


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0