Lördag

Efter 8 dagar med jobb blev det äntligen ledig helg. Känns som jag aldrig är ledig men när jag väl är det så är de ju helt underbart. Man får ett helt annat lugn och känner att jag hinner saker. Klart man hinner annars med men ja känslan där. Dock kör vi sjukstuga här igen, Wilde denna gången som fick gå hem från dagis i torsdags med feber och ont i halsen. Han har fått tillbringa 2 dagar hemma i soffan med mormor. Oliwer har klarat sig än han och hoppas det fortsätter så. Lite piggare är han idag iallafall men blir lugn helg. Inte för att vi ens hade några planer innan då men... 


Verkar bli en fin dag så sen tar jag och Oliwer vagnen och ger oss ut ett par timmar. Så härligt med sol. Tog oss en tur igår eftermiddag med, invigde mina nya skor och jag är kär. Nya favoriten så kommer helt klart bli fler Nike air för mej. 

Barnen kollar barnprogram och grejar här och jag ska nog ta och kika på Pretty little liars en sväng, äntligen kommit en ny säsong på netflix. Skulle göra det igår med men efter typ 10 minuter in på avsnitt 2 så somnade jag och vaknade i avsnitt 4. Inge trött eller så! Precis som jag hade på känn att jag skulle vara. 



Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0