Lördag morgon

Sitter i soffan med dagens andra kopp kaffe. Om ett par timmar kommer syrran och hämtar barnen sen sätter vi oss på tåget mot Göteborg. Ska bli så skönt att bara åka iväg en sväng. 


Igår var en sån där bra ledig dag. Sovmorgon, fransarna fixade hos Beata. En tur till leksaksaffären med barnen där Wilde köpte sig lego och så köpte han en rolig fjärrkontroll till Oliwer. Världens mest omtänksamma storebror som absolut ville ge lillebror en leksak också ❤ När vi kom hem trotsade jag och Oliwer vädret och tog en långpromenad. Det gick bra dom första 5 kilometrarna iallafall sen var de tungt. Men skam den som ger sig. När vi kom hem så kom en kompis till wilde från dagis hit och lekte ett par timmar sen var det kvällen för barnen. Och vi gottade oss med god mat, fläskfilé, sås och potatisgratäng 👌👌 Fridde som stod för matlagningen såklart och det var hur gott som helst. Sen blev det några timmar framför tvn. Kollade blandannat på jockiboi och jonna på frammegården. Riktigt läskigt och kände igen mej i så mycket. Blev nästan lite skrämd för att åka dit igen men redan bokat så till sommarn drar vi oavsett. Skräckblandad kärlek till det där stället, tror aldrig vi kommer kunna sluta åka dit jag och min syster. På tal om frammegården och jockiboi han är ju lite av wildes idol och häromdagen satt wildes bredvid mej i soffan och så säger han med imponerad röst Tänk mamma du kommer få gå på samma golv som jockiboi gått på. Alltså den 😂 

Nu ska jag plocka iordning det sista och städa så man kommer hem till städat hus, snart vaknar väl resten av familjen också eller så får jag väcka dom kanske. Bara Oliwer som ska upp före tuppen som vanligt. 😂 Göra mej iordning och packa till mej själv. Vad tar man med sig? Inte för mycket men måste ju få med det man kan behöva. Inte van att vara ute på tur sådär och speciellt inte åka tåg. I bilen kan man ju alltid ha med sig för mycket men inte när man ska bära på det och åka tåg. 



Kommentera
Postat av: Sandra

Men hallå ja vill oxå med till frammegården

2017-02-11 @ 11:36:49

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0