Lördag

Här är det inte tätt mellan uppdateringarna men händer inte så mycket och har ingen tid och fantasi till övers heller. Men nu så! 


Mitt i jobb helg och mitt i jobb 10 dagar på raken. Ska bli otroligt skönt med 3 ledigt till nästa helg. 

Oliwer är mitt i en penicillin kur igen, stackarn har sin 3e öroninflammation på 3 månader. Stackars våran lilla korvunge. ❤ Han är piggare nu men fy vad dålig han har varit tidigare i veckan. Fick en bra sköterska (våran gamla sköterska från jobbet) och en bra läkare denna gången så en annan sorts penicillin fick han och en remiss till öron specialist och information om vad det är så gör det och hur det fungerar. Läkaren pratade om rör i öronen, både skrämmande och lättande. Känns otäckt med en operation men vill samtidigt inte att han ska bli såhär sjuk varje gång han får minsta lilla förkylningssymptom. Hoppas vi inte får vänta för länge på tid bara, är såna sjukdomstider nu i februari och vill inte han ska behöva gå igenom detta igen men risken är stor känns det som. 

Nu börjar melodifestivalen, blir att kika lite på det. Blir pizza till mat och väl ännu en tidig kväll sen. Har inte varit nån bra sömn på sistone. Inte för att det knappt någonsin är det men blir ännu värre såklart när det blir såhär. Förra helgen var jag så helt slut efter sömnlösa nätter och sjukt tidiga morgnar så jag grinade för allt en hel dag.  Då är man trött då! Det är allt en himla tur vi är 2 så man kan hjälpas åt. ❤ Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0