Lördag

Lördag och ledig helg. Alltid lika skönt med ledig helg.

3 senaste dagarna tillbringade på jobbet, äntligen slut på vab och sjukdom. Hade en extra fin dag på jobbet igår där flera timmar tillbringades hos en person och vi bakade lussekatter, sockerkaka och drack kaffe. Så kul att kunna göra det där lilla extra. Och även Lucia dagen var en bra dag på jobbet då det bjöds på lussekatter och pepparkaka. Skönt med lite extra uppskattning på speciella dagar. 

Ensamma hemma igår kväll, Fridde hade julbord och fest med jobbet. Jag tillbringade hela kvällen i soffan under filten och serie maraton. 

Idag lördag inga direkta planer. Ledig dag när den är som bäst. Nån gång under helgen ska vi iallafall hämta hem kattungen. Wilde längtar som bara den. Så mysigt med kattunge. Tror inte dom stora katterna tycker de är lika mysigt men dom vänjer sig. Försöka få fram julgranen i helgen med och kanske börja handla lite så vi inte har allt kvar den 23e för innan dess är vi inte lediga nåt sen. Snön vräker ner just nu och jag hoppas verkligen den får stanna till jul nu. Tycker om snö, blir så mycket finare ute då och allt känns så lugnt och harmoniskt med snö. 


Igår fick jag detta mejl, alltså glädjen när man först får ett mejl och man förstår att man vunnit.... Och sen insåg att nej man blev inte rik.. Men kul att vinna iallafall. Vet dock inte vad jag ska välja. Kanske en Orrefors kristallvas? Eller bamsespel till barnen..  Lutar dock är vasen. Fridde fick samma så 2 vinster att välja men vet inte om han sett nåt han vill ha heller. Vi hade ju helst blivit rika iallafall 😂


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0