Julen 2017

Har tänkt göra uppdatering i flera dagar nu men den versionen av blogg appen jag fick när jag bytte telefon är hemsk. Lägger in bilder men hamnar inte i den ordningen jag vill. Kan inte lägga kommentarer till specifika bilder osv. Men jag gör ett försök till. 

Haft en fin jul och lång ledighet med min fina lilla familj. Julafton var mysig och trevlig. Firades med oss 4, pappa och Ingela, farmor och farfar, Leif, min syster och Anton. Massor av god mat, godis och fika. Tomten (Anton) kom och Wilde var så nöjd. Oliwer drog med ett skrik allt han kunde när han insåg att tomten stog utanför dörren. Wilde märkte aldrig att tomten var nån han kände. Lyckat :) Barnen fick så mycket fina julklappar, alldeles för många men så ska de va. Vill att julen ska vara för mycket och magisk för mina barn. Även jag fick så fina julklappar. Barnens orkar jag knappt räkna upp men en liten del av dom finns på bild längre ner sen om jag lyckas få in dom. Jag fick bland annat goaste mjukisdressen, en ny go parfym, ugglor, presentkort på IKEA m.m 

På juldagen var mamma, mormor, min bror och hans tjej hitbjudna men dom flesta lös med sin frånvaro. Mamma kom hit iallafall och vi åt mat, fikade och umgicks ett par timmar. Än en gång supernöjda barn. Och jag med. 

Sen laddade vi om för juldagsfest. Barnen lämnade vi hos Tommy. Vilken lyckad kväll det blev. Massor med folk här, drack, umgicks, spelade speak out, några badade i tunna och bara sådär riktigt kul och kul att träffa lite nytt folk. 

Så skönt att dessutom vara långlediga båda 2. Få sova ut, ta dagen som den kommer och bara va. I torsdags kom mamma hit till barnen och vi åkte till Karlstad. Kolla runt i affärer, shoppa lite, åt på restaurang och avslutade med Solsidan filmen på bio. En mysig dag ♡ 

Nu sista lediga dagen innan jag börjar jobba igen. Barnen och Fridde har iallafall 3 lediga dagar kvar dom. Både skönt och inte att de blir vardag igen. Idag ska Ewa komma förbi med julklappar till barnen sen kommer även Sandra och barnen hit och umgås. 

Imorn nyår, jag firar på jobbet 7-22 och börjar 7 på nyårsdagen igen. Nyår är överskattat så kan lika gärna jobba :) Jobbigaste är bara att de är helvete att försöka sova med alla raketer. Men bara att bita ihop man överlever ändå som tur är 😂 

Nu bildbomd! Julförberedelser, våran julvinst från Coop&Estrella och julafton. 👌 (spelar ingen roll hur jag gör så hamnar dom inte i ordning så irriterande men ja håll till godo med oordning bland bilderna. Suck jag som avskyr oordning😂) 











Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0