Lördag

Tagit semester denna helgen så helgen är ledig och var efterlängtad men var inte utan att man gick från jobbet med både dåligt samvete och klump i magen igår när andra blir nekade semester och ut beordrade att jobba trots att man varken vill eller orkar.

Jaja nu är det som de är, nästa gång kanske de är jag som sitter där. Har fått allt gjort som jag kände att jag behövde som städat, fixat advent, kommit ihåg massa saker jag glömt. Storhandlat.. Ja allt sånt där som behövdes helt enkelt. Behövde verkligen vara ledig med, är så jag blir rädd för mej själv för allt jag glömmer, rör till och hur trött och slut jag känner mej. Orkar inte tänka klart ens och huvudvärk varenda dag. Och så irriterad och grinig men det beror nog mest på långt gången sömnstörning det skulle jag tro.. Idag fick jag sova på morgonen iallafall och det var välbehövligt. Lugn dag annars förutom allt grejande, varit ute och gått jättelänge med och bara njutit av vädret och att bara vara..

Nu ikväll får det bara bli myskväll, ska försöka hinna färga mitt hår bara. Kolla på Gåsmamman som äntligen kommit med en säsong 2 👌 och äta godis för är det helg så är det! Inatt ringer klockan 03.00. Som jag längtar.. Imorn eller till måndag får ni en ullareds uppdatering 😍

Adventsfint 👆👌


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0