Kalas

 
Till helgen ska det kalasas hela helgen lång, liten blir stor. Wilde fyller alltså 2 år på fredag. :) På fredag eftermiddag kommer kompisarna hit på kalas, då blir det kalas i temat Disneys Bilar. På lördagen kommer Pappa&Ingela och gratulerar han och sen på söndagen blir det stora familjekalaset. Skulle egentligen ha haft det på lördagen men då krockade det med annat kalas så vi fick ta söndagen. Hursomhelst så på söndagen blir det då stora kalaset, ettt kalas i temat Händige Manny blir det då :) Det bästa av 2 världar helt enkelt då han är lika tokig i bilar som i Manny.
 
Gjorde nyss en order från Barnkalaset.se med kalas grejer till han, dom utlovar snabba leveransen och jag håller tummarna för att dom håller vad dom lovar då jag kom på förut idag att jag hade glömt att beställa. Men som sagt så utlovar dom snabba leveranser så det tror vi på! :)
 
Bilar till kompiskalaset =) Servetter och tallrikar handlades redan i Ullared och nu hittade jag matchande påsar hos barnkalaset.
På familje kalaset blir det tårtor med Händige manny, de översta 2 bilderna är tårtoblaterna. Detta matchas med servetterna, plastskedar i blått&grönt. Ballonger ska det såklart vara med. :) Ska bli så kul att ge han 2 så roliga kalas.
 
 
 
 

Kommentera
Postat av: beckis

tänkte på wilde när jag såg de här! kan dock inte bestämma mej för om de var söta eller fula haha! :)

http://fyndiq.se/barn/barnklader-skor/112730-tofflor-disney-pixar-bilar/

2013-01-09 @ 11:34:16
URL: http://www.nogg.se/beetlejuice

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0