Prosit

Idag hade jag tagit mej ledigt för att vi skulle gå på babycafe men Wilde hade andra planer, han hostar, nyser och snorar. Jätte pigg för övrigt men antagligen ganska smittsam och det vill jag inte utsätta alla andra små för. Så vi blir hemma därifrån. Blir iallafall en tur till Karlstad och storhandla sen eftersom han är pigg och där är vi ju inte nära massa folk så, hmm ja hur många ens är egentligen förkylda på en affär? Tror inte ens det behöver funderas på ;)

Igår sa han förresten sitt första riktiga ord, han satt bak i bilen på väg till kyrkan och sa tydligt Pappa, pappa, pappa. Annars har han varit nära, sagt pappa i långa rader av pabapppaba sådär men igår var det tydligt pappa. Inga "bokstäver" innan eller efter utan enbart och tydligt. Inte hört det nåt mer men vet vad vi hörde igår jag och Michaela. :) Underbara unge <3

Har förresten funderingar på att inhandla ytterliggare en "onepiece" till Wilde, har spanat på en på strössel och idag kom en såndär 10% på alla heldressar. Nästan så man skulle ta det som ett tecken eller? ;) Älskar verkligen såna, både varma och goa, lätta att röra sig i och hur gulligt är det inte? Nu har har han den med stjärnorna på som är ny, och en marinblå randig och en grön som inte har varit nya.

 

 MYS!





Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0