Orkar inte...

Känns som jag spyr på allt just nu, eller nej inte allt så klart men jag är så jävla trött på jobbet. Eller inte jobbet heller det är fel. Jobbet funkar men upplägget fungerar INTE! Kollade mina timmar förut och kan konstatera att jag har gått back 30 timmar på 3 veckor. 30 timmar ä förbannat mycket timmar och dessutom var dom timmarna viktiga för mej. Hur ska det gå under dom ca 6 veckorna till som jag ska jobba? Gå ytterligare 60 back eller vad? Verkar inte som jag kommer att jag jämt upp denna vecka heller. Vill inte ha det så här, känner hur jag stressar sönder mej och jag har aldrig varit en stressad människa förut.
Är det nån som har nån bra förklaring på hur det kan få vara som det är? Att man ska ha som fast tjänst att aldrig veta när,om,hur och vart man ska jobba från ena dagen till den andra. Jobbade ihop med en idag och vanligvis sitter med det här.Hon skulle inte kunna tänka sej att jobba helt i BE. Bara det tycker jag säger en hel del, hon berättade också att jag kan som max ringas ut 5 dagar innan jag ska jobba. 5 dagar? Som fast anställd med ett schema vet du vad du gör om ett halvår jag och andra med mej i BE får veta max 5 dagar innan?
Har sagt det förut och säger det igen, jag ångrar bittert att jag tackade ja till detta. En gång i tiden vet jag att det var ett bra jobb, men det var sålänge det iallafall existerade struktur och man hade schema.

Var ju hos läkaren idag också, blev väl inte så mycket klokare av det. Ett recept på halsbränna tabletter fick jag och sen så tyckte han väl för smärtans skull att jag skulle försöka att strukturera och modellera med jobb tiderna som han sa. Jobba kortare dagar så jag skulle slippa ha så ont. Bittert med tanke på att jag allt som oftast bara jobbar korta turer och som ovan nämnt inte får det att gå ihop som det är hur skulle jag kunna jobba mindre, eller kortare? Uh jag är så trött nu, kan verkligen inte sätta ord på hur enormt trött jag är......

Jaja det går väl över det med nångång, dettta är ju inte för alltid även om det är som det är nu.. Imorn ska jag pallra mej upp tidigt och träffa chefen för att fylla i papprena om havandeskap. Min största mardröm just nu är att jag ska få avslag. Då vet jag inte vad jag gör. Annars imorn är planen att jobba en kortkväll alá 3,5 timmar igen. Sen får man se vad som händer till helgen, inte hört något om den än..

Till något trevligare nu då, var med Pappa&Ingela och kollade på ett hus här i Annelund förut. Jätte mysigt hus och dom verkade gilla det. Skulle bli så glad om dom flyttade närmare, bor alldeles för långt ifrån som det är nu tycker jag! Fick presenter av dom också, en 3 stänglad lila orkide,en parfym Escada-Magnetism och en stooor toblerone (för omväxlings skull ;))

Har nu ännu en ensam hemma kväll, gillas inte! Vill ha mitt hjärta hemma nu... Men men imorn ses vi ju en sväng på förmiddagen iaf  och det är mer än vad vi gjort idag de.
En bra sak med kvällen och det är att Greys Anatomy börjar ikväll vilket är efterlängtat!



Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0