Vissa dagar....

Så skrivs det mer än andra så here i go again! Packade bilen full i skräp och slängde in hunden och åkte mot östby och sen Åmål. Lämnade valpen hemma hos mormor och åkte till jysk. Så nu är jag ett presentkort fattigare och en hel del grejer rikare. En ny dörrmatta, tennisbollar till Wilma,vit mörkläggningsgardin(hoppas nu vit är lika bra som mörk bara) och till sist så blev det två löpare till vardagsrummet. Och jag vart nöjd, fast det var inga skor och jag vill fortfarande ha skor. Vad är detta? Ja ja löning snart (host host) och då minsann....skor!!! Om det inte har gått över tills dess.


Nu har jag nyss varit vid källabacken med Sandra,Therese,Wille och hundarna. Dom är underbara dom små djuren, båda två blev i puffade i vattnet en sväng men det var roligare att springa lösa och busa så det var det dom gjorde mest. Sen träffade vi på ett helt gäng, närmare bestämt 3 vuxna hundar. Stackars Wilma var livrädd, försökte gömma sej bakom Casper en gång till och med. Och för att inte glömma under kjolen på hon som hade hundarna. Haha!!Men Casper var tuff och lyckades tillochmed skrämma bort den största av hundarna. :)
Sen inhandlades jordgubbar och vi for hem och käka jordggubbar,grädde och socker. Gottit de! 


Nu var jag lonley igen och ska försöka mej på att göra kalops, önska mej lycka till får vi nog säga. Oj oj. Mina kokkonster är som känt inte dom allra bästa även om dom heller inte är som sämsta. Fast jag är nöjd om det iallafall smakar kalops sen får det se ut vad det vill.


Massa nya bilder på djuren och kakmonstret har jag med men dom är kvar på kameran så kommer imorn eller nåt :)  





Jordgubbar är gott och bilden tycker jag är härlig, nästan lite solig :)


Kommentera
Postat av: Jessica

Ja men vi har ju ett val. Vi kan välja om vi vill börja röka, om vi vill stå i solen eller skuggan. Man ska ha bleka små knubbiga bäbisar :) hi hi

2010-07-06 @ 21:57:17
URL: http://aaceton.blogg.se/
Postat av: Mli

Hehe ja är verkligen en badkruka:) Tycker det är en föör stor chock för kroppen att tvinga sig ner i iskallt vatten för att sen springa upp till handduken nästan ihjäl frusen:) Nej då föredrar jag nog att bara ligga vid vattnet och njuta av solen:) Åh vad gott me kalops:P Hoppas den blev bra:) Åh det måste jag också laga nån dag:) Förresten har du bra recept på det? för den jag gjorde sist blev inge bra alls,, smakade som den skulle men såsen såg inte alls ut som kalops:/ hehe:)

2010-07-07 @ 08:16:51
URL: http://mliisme.blogg.se/
Postat av: Mli

Haha ja verkligen:) Men idag ska jag försöka bada iaf:) hehe:) Det är ju kanon väder ute så det kan bli varmt att ligga och sola hela tiden så kanske man kan tvinga sig i och svalka sig iaf:) Ja så blev min kalops också,, tyckte såsen blev mer som spa bara,, vattnig:/ och vill ha den mer som en sås,, lite tjockare,men ja det är väll bara att exprimentera tills man får det som man vill:)

2010-07-07 @ 09:05:06
URL: http://mliisme.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0