Bara mest tjat

Den stora dagen idag,löningsdagen! Så grymt efterlängtad men alltid ska det vara nåt. Tyckte jag fick lite väl kass lön med tanke på timmarna jag hade gjort och visst hade jag rätt i att det var för dåligt. Har inte fått betalt för det jag jobbade i Långserud förra månaden så saknas lön för 9,75h och det gör nästan en tusenlapp i slutändan. Hatar sånt här krångel, det har hänt förut och var bara en massa mas. Så när klockan blir tillräckligt mycket ska jag utöva telefon terror, hemtjänstgruppen ska ringas,lönekontoret och chefen skulle jag tro. Så var det sist iallafall, och sen så måste jag med all säkerhet skriva en ny lista och åka och lämna in och sen bita ihop och vänta på dom sista kronorna.  


Annars idag blir det apt&jobb, imorn LEDIG! Fast som vanligt fullt upp, ska med pappa och masa fram 850in för den ska till verkstan, sen håller jag tummarna stenhårt för att den kommer ut från verkstan som en ny bil för från och med imorn får inte min lilla pärla rulla lagligt på vägarna. Just de måste avboka min bes tid, har ju inte fixat nåt på den så ingen ide att åka in, jag tar den enkla utvägen och glider volvo ett tag medans min bil får stå ett tag och vila i väntan på lite nya delar och fix :) Efter allt biltjafs åker jag och hjärtat till karlstad, beställer köket och får ett stort å fint presentkort på Ikea som vi köper nya möbler för(fast dom köper vi inte imorn) och sen åker vi till stuven och hämtar våra tapeter som har kommit och sen får det bli storhandling alá mat och förnödenheter.

Sen är det nästan helgen och jag tar min helg på jobbet jag, jobbar två helger på raken nu efter lite byten och så och sen tar jag två helger ledigt och då äntligen verkar det ljusna på "jag har faktiskt ett liv fronten". Ena helgen hoppas jag på tuppen mat med tjejgäng och den andra helgen verkade det som dom tänkte dra ihop bowling&mat på jobbet. Wieee säger jag till det, det är dags att det händer nåt avvikande i mitt liv nu.


Nej nu är det verkligen dags för februari, ny månad nya tag. Och nya saker såklart! Väntar ju på en massa paket nu och alla dom verkar vara på ingående i februari, dom restade grejerna från jotex 10 februari, HM i början av februari och samma sak med Ellos. Jihaaa.. Så fort gardinera från Ellos kommer kan jag fixa till det lila rummet på riktigt. Och när jotex kommer (draperigardinen)  blir sovrummet klart. Igår hämta vi soffan från Therese och den fick ta plats i lila rummet, tyckte den gjorde sej bra där men var inte lätt att få dit upp för en vekling som mej eller kanske ska säga att det inte var lätt for han och få upp den med en vekling som mej till hjälp? Jag behöver bli stark, hur blir man stark utan att styrketräna? Dunderhonung kanske? Behöver en ny rygg också för den delen, den jag har nu är trasig. Nåt tips på en bra affär?


  

Kommentera
Postat av: Jeanette

Jag blir oxå så trött när dem gör fel på lönen. Dels straffas men ekonomiskt men även tidsmässigt när man ska behöva ringa runt och krångla.



Ett tips: gå med www.gratis5.se/user/register/Jeanette81 Det går snabbt att gratis få presentkort och finns presentkort på nästan alla kedjor. Tog mig bara 3 veckor att få ihop till det första. Går man med via länken ovan får man just nu 25 extra poäng, dvs. totalt 75 mot annars 50. Så passa på!



Ha en fortsatt härlig kväll!

2010-01-27 @ 17:36:35
URL: http://heltvanligtliv.blogspot.com

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0