Rapport

Igår kom pappa&Ingela ut, mysigt!Vi käkade smörgåstårta,fikade&tjötade. Älsklingen fick ett flak öl i present :) Passade på att åka med dom in till stan efter så vi fick ha båda våra bilar hemma. Utgång blev sen, inte helt enligt planerna och en person saknades men iväg kom vi. Var mest,hmm typ mysigt? Jag&älsklingen fram i bilen,bara vara lysnna på musik dricka cider och åka finaste bilen. Ett par turer runt omkring i arvika, stannade och pratade med lite folk vid nån mack och så. Hemöver så småningom, älsklingen hade bestämt sej för att han ville åka 63a så bytte till den en kort sväng och åkte och fick oss mat sen hem med alla runtomkring i världen och landade hemma en sisådär halv sex tror jag? Okej kväll/natt igår men inte mer än så. Måste få konstatera att "blåsta" människor klarar jag inte, vare sej i nykter eller onyktert tillstånd..
Idag är jag pigg och alert, vaknade vid elva och bestämde mej för att hoppa upp. Chauffören sov på soffan så hade ingenstans att "ta vägen" när jag kom upp. Fick smyga och hämta datorn och ta med mej datorn till sängen och ligga där och spana lite innan jag kunde bege mej ner och ockupera soffan. Och soffan och jag, det lär vara vi idag! Jag, datorn,tvn, Män som hatar kvinnor boken och senare älsklingen&nachos har jag  bestämt och soffan inkluderas i allt. La precis in bilderna från igår på datorn, ett par mongo ego bilder på mej själv, ett par bilder på hjärta&jag där jag ser ut som??? Och bilder på bilen!! Det var kvällen de, får väl dela med mej bilderna på vackraste bilen iallafall. Och så har jag snott fina bilder från topphelgen förrra helgen av min syster som jag kanske skulle slänga med? Tar tillbaka det senaste, bilderna hade tydligen inte fastnat? Kanske inte går att sno från bdb? Jaja dom finns på hennes bdb, länkad från hennes blogg som jag länkar till. :)




Tydligen var det den bestämmande filckvännens fel att vi åkte denna bilen igår? Ha vad har folk för bild av mej?Var ett ganska gemensamt beslut, men tydligen felaktigt då det var fel bil.. Men jag&älsklingen tycker om våran bil, och därför åker vi den också! :) Även om det kanske mer är min favorit, han har ju ändå sin andra älskling han.

Bild nr 1 från i fredags, och den andra från igår. EN normal egopic hade jag visst :) Älskar mina blåa ögon på bild.. 


Kommentera
Postat av: Sandra

Låter som ni hade det trevligt :) Hoppas ni får en fin dag idag...regnar inte än i alla fall. Fast gosar man i soffan så är ju regn nästan mysigt så...ha det kanon i alla fall :)

2009-10-04 @ 13:58:31
URL: http://sandranylen.blogg.se/
Postat av: Sandra

Ja visst kan man göra det...finns väl inget trevligare än mysa ner sig i soffan med den man tycker om :) Nej det är rätt trist men jag blir nog frisk snart...tänkte det skulle vara borta tills imorgon...får se om förkylningen tycker samma sak :)

2009-10-04 @ 15:53:38
URL: http://sandranylen.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0