Goddagens

Måndag igen, ledig är jag och hade sett fram emot sovmorgon. Men efter ett pling i luren fick jag slänga mej upp och röja undan lite. Skulle komma en hit och svetsa fiber, jag hann precis upp och få bort disken sen knackade det. Gick på jämt 20 min så vart det klart, men än fungerar det inte ändå. Fattar inte så mycket av det där, men att det inte funkar som det ska det har jag förstått.

Igår var en bra dag på jobbet, lite rolig med. En sån där dag där man känner att det här är varför jag jobbar som jag gör, andra dagar kan man känna vad fan håller jag på med? Kom till en så go tant igår, hon är lite av en favorit. Hon kom pinnandes och mötte mej i dörrn när hon hörde att det var jag och så petar hon fingret rätt i magen på mej och konstaterar med en besviken blick att det var bara mat där. SÖT! Sen blev jag upplyst om vilka som väntar barn och sen minsann borde jag också skaffa barn för min sambo har ett så bra jobb!! hehe...Lite värmande ord om att hon alltid hade tyckt om mej också, är alltid kul och höra. Då känner man att man har ett bra jobb!!

Efter jag slutat blev det hem och plocka upp älsklingen och vi åkte in till stan och mötte upp Therese och Fredrik. Gick och kolla på denna väldige skyltsöndagen som ja??? Inte var mycket att ha, vart var allt julmys?? Köpte med pizza hem och landade med pizzan framför tvn lagomt till One tree hill började, det är lyx!! Är inte direkt bortskämd med Hejdis pizza framför tvn. Sen försökte jag göra lite advents mysigt, suck! Inte ett dugg nöjd, får flytta om blommor osv och så ser det ut som skit sen.. Pysslade ihop adventstake med röd mossa,små äpplen och silvriga pärlor, fint kan man tycka men hade jag några ljus till då? Nej såklart inte, får fixa det idag.. Men en favorit har jag skaffat mej så här passande i december. Ikeas värmeljus med äpple och kola doft..Ohh loveli!!


Hoppas på att få höra från mäklaren idag, men ska väl inte hoppas för mycket. Bättre hoppas på att få höra av henne innan onsdag eller nåt.. Funderar på vad jag ska göra av dagen, vet att jag ska in till stan en sväng för ska till lab och ta prover igen men annars?? Plocka lite mer här hemma är behövligt så det får det bli lite av men annars vet jag inte.. Det var iallafall allt jag hade för stunden, nu blire kaffe.. :)


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0