Hej och God morgon

Lite snö ute, hur underbart är inte det? Ge mej lite mera bara! :)


Helgen har varit ytterst väldigt lugn, lördagen blev bara hemma med en massa filmer. Ganska skönt faktiskt efter alla helger med måsten och jobb de senaste. Fick ett ryck på lördagen kvällen vid tio och tyckte att nu ska jag fixa granen och det gjorde jag. Vad tidigt skriker säkert många, men varför inte? Den är fin, och mysig och skapar julkänslor. Dock har jag inte tomtererat klart än och tomtar brukar ju komma före granen men inte i år! Bakade julgodis gjorde jag med, eller bakade? Nu ljög jag, jag gjorde julgodis en stor burk med mozartkulor blev de. :)


Igår åkte vi ut till pappa&Ingela på näset, fikade och lastade massa ved och sen blev vi bjudna på jättegod mat med. Det var inte fel alls! Dock en liten besvikelse ang bilen. Hade en plan att vi skulle ha kunnat låna den när vi ska till karlstad och så men var inga vinterdäck på den så det går ju tyvärr inte. Och på det går den väl inte riktigt som den ska. Såg riktigt mörkt ut ett tag tyckte jag och trodde nästan inte vi skulle få med oss veden hem men det fick vi. :)  Kan knappt förstå att imorn får vi tillträdet till huset. Hur underbart,slitigt och kul ska det inte bli? Är jag ledig till helgen kommer vi nog att börja greja redan då. Mamma har lovat att hon ska hjälpa till med källaren, städa+måla den. Jag kommer att slänga mej på sovrummet jag :) Har förresten hittade snyggaste byrån till sovrummet så på fredag måste jag och kolla in den i verkligheten.



Herregud vad vitt det blev runt bilden då?? Inte så snyggt kanske, men där är den :) Skulle tro att den är ganska lik våran säng och sängbord i färgen. Från interstil, så kan ju hoppas att det är bra pris på den. Hittade annars en snygg på sommarlagret men den kosta 2500:- och det känns lite väl dyrt för en byrå!! Så jag hoppas på den här!

Idag är det dags för julbord, det ska bli riktigt gott! Men kanske att det är lite tidigt, redan klockan 12. Men om jag låter bli frukosten så :) Innan jag beger mej mot staden måste jag nog ha lite telefon terror,pust. Men ett måste! Ha en bra dag alla!


Kommentera
Postat av: Jessica

jag hjälper gärna till också vettu! tycker att det är kul :) är ju så nyfiken också! hi hi

2009-12-14 @ 09:12:34
URL: http://aaceton.blogg.se/
Postat av: Anonym

vilken fin byrå:)

2009-12-14 @ 21:48:07

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0