Helgen

En bra helg som alldeles snart är slut.

Är så himla nöjd med resultatet av fransförlängningen igår. Var hos en tjej som gör hemma, väldigt trevlig och lätt att prata med. Va rädd att de skulle va sådär otäckt, obekvämt och stelt att vara hemma hos nån man inte känner sådär men så var det inte alls. Snabb,duktig och hade koll på läget. Fransarna var i nåt naturmaterial minns inte vad men är så fina och lätta. Känns inte ens att jag har dom tillskillnad från sist då jag kände av dom hela tiden. Rekommenderar absolut henne, det enda som återstår är att se hur länge resultatet varar för mej nu denna gången.

Hade sen en bra och rolig kväll med förfest på altanen, cheva åkning och mera cheva åkning. Fick dock ställa ner 56an så det var nåt oljud i den men kunde åka med Sandra istället så kvällen var inte slut bara för det. Tack för igår allihopa 👌 Sista altan förfesten, sista ute kvällen med 56an. Dags att gå i ide så ses vi till våren igen. 👋

Idag har jag vart pigg och glad trots att jag inte alls orkade sova länge. Fick väl sova det jag behövde iallafall :) Fin söndag med promenad i de härliga vädret. Tacos på menyn och nu kvällsmys med bingolotto och massa godsaker.

Jag och Wilde igår innan dom åkte till farmor :) (vet inte vad som hände med min arm där på bilden bara 😂)

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0