Torsdag

Vad bortskämd man blir fort med att vara ledig, har varit ledig i över 1 vecka nu sånär som på 2.5h i måndagskväll. Förra veckan jobbade jag ju ihop hela veckans timmar på 3 dagar för att vi skulle få en långledighet tillsammans innan Fridde började jobba. Denna veckan hade jag jobbat ihop timmar till sen tidigare för att kunna ta denna vecka 2 på inskolningen. Men imorn är det slut på detta och tillbaka till jobbet som gäller och jobbhelg.

Inskolningen har gått bra, det trodde jag knappt för ett par dagar sen. Gått från att gråta i 45 minuter (60 min dagar hade han då) till att nu gått 3 timmar och bara varit lite ledsen vid lämning sen varit nöjd. Lekt med Wilde, ätit bra och idag kröp han tillochmed tillbaka in när jag skulle ta på mej skorna. Vad bra det känns! Och sen att veta att han har Wilde vid lämningarna på morgonen kommer nog underlätta det med. Liten har blivit stor ❤

Kan även konstatera att vilken lyx det varit att vara ensam några timmar om dagen nu. Så får man väl inte ens säga egentligen men jo så har det känts. Fått saker gjorde som aldrig hinns med annars. Strykt och fått upp nya gardiner, städat, tvättat och plockat. Veckohandlat och igår hann jag tillochmed en sväng och kika på reorna på lindex och kappahl. Bara för att jag kunde liksom köpte inte ens nåt. Men de är allt gött och hämta hem barnen igen också men just dom där stunderna.... Nu sover Oliwer gott, Wilde ska hämtas klockan 14.

Eftermiddagen ska tillbringas med att göra ingenting. Imorn blir jag och Wilde ensamma i 3 timmar medans Oliwer är på dagis. Wilde ville åka till dollarstore så det får de bli. Sen ska dom till Ingela medans jag ska och jobba kvällen och Fridde jobbar klart sin dag.

Tandläkaren med Oliwer imorse med på lite försenad 1 års kontroll. Föreläsning om socker och allt de där som man vet. Inget nytt alltså men han var iallafall väldigt nöjd med att få en ny tandborste. Såpass att jag inte ens fick ta den ifrån han när vi kom till dagis.

Har förövrigt fått för mej att vardagsrummet ska göras om. Ja bara med nya textiler och så då men jag är så trött på USA och det där temat nu. Nu ska det bli gråa toner, ljust med lite mörkt grått. Nu längtar jag ännu mera till ullareds resan jag inte ens vet när den blir. Är det bara jag som vill ha saker gjorda helst igår när jag får för mej nåt? Hatar att vänta! Men när man exempelvis vet att gardinerna jag ska ha kostar 99 på ullared men 298 på jotex ja då är det bara att gilla läget och vänta måste ju dessutom ha gånger 3 så. Hittat kuddar och lampa på jotex iallafall, då ska man bara vänta på en rabattkod också. Sällan jag köper nåt på ordinarie priser. Rabattkoder, reor, köpa "på rätt ställen" till bra priser m.m är grejen 👌


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0