Torsdag

Ledig dag idag. Dagis har sammanslagning och ville ej att Oliwer skulle behöva lämnas på ett främmande dagis såhär tidigt. Förlorar en hel del timmar denna veckan men får försöka ta igen det till veckan.

Dagis har gått jättebra med Oliwer. Han är nöjd och glad, härjar och leker. Sover och äter bra där. Han har lärt sig massor redan och har blivit mycket nöjdare. Och bäst av allt och de man aldrig trodde skulle hända.. Han sover bättre!! Inte alltid men sen han började inskolningen har han bara haft 3 dåliga nätter då han vaknar ofta och är gnällig. Förstår ni?! På över 2 och en halv vecka har han bara haft 3 dåliga nätter! Istället för att ha en bra natt i månaden typ.. Han vaknar ju fortfarande och han äter på natten än men han sover hela natten i sin säng och han vaknar får en flaska somnar igen. Inatt och igår kväll var en dålig variant, vaknade ofta och gnällig. Vaknat flera gånger inatt, gnällt och ätit men sov iallafall ända till nästan halv 7. Så underbart att se att det faktiskt kan vara bra.

Wilde åkte till Ewa igår för att sova över. Så glad kille så! Han älskar verkligen att få åka till Ewa. Tog på sig sin speciella tshirt han köpte i somras bara för att ha hos Ewa och tingeling (hunden).

Wilde kommer hem i eftermiddag. Innan dess ska jag och Oliwer se till att komma ut och gå en riktigt långtur och så får det bli till och veckohandla.

1 dag kvar att jobba sen ledig helg. Inga planer direkt skönt att bara va. ❤

Wilde fick halloween grejer häromdagen för de är minsann väldigt viktigt att att ha. Gissa om det där skelettet skrämt mej eller? Glömmer bort att det hänger där och helt plötsligt är de nåt stort som stirrar på mig 😂
Oliwer chillar med blixten 🙄

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0