Såna där dagar

Alltså denna dagen! Tror vi vakna på fel sida allihop, Oliwer har härjat järnet, grinat och gnällt iprincip sen han slog upp ögonen. Wilde har varit uttråkad och därmed vrång. Inte lyssnat ett ord på vad jag sagt och bara varit sådär tvärtemot hela tiden om allt. Och jag.. Trött, irriterad, less.. Grinig... Städat och plockat hela dagen för att få dagen att gå. Så ogjort, spelar nog ingen roll hur mycket av min tid jag kommer lägga på just det så syns det i max 10 minuter.

Fridde slutade tidigare idag iallafall för vi skulle kunna se oss om efter nån bil. Var till Grums och kollade en Passat men kände bara nej så från Grums kom vi endast med alldeles för mycket godis från godis palatset men ingen bil. Åkte och storhandlade, käkade sibylla och sen satt jag här. Dagen var slut och det var dags att sova nästan, ska bara vara vaken liiite till.

Jag försökte att ta fina kort på barnen.. Alltså jag ger upp och inser att jag inte kommer att lyckas. Speciellt inte idag kanske men dom var ju så fint klädda när vi väl kom ur pyjamaser och mjukisar förut. Köpte dom där tröjorna till barnen så dom skulle få i julklapp men så fick jag för mej att dom skulle hinna växa ur dom så tog fram dom igår efter några veckor i julklapps påsen.

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0