Ledighet

Långledig!

Jobbade en heltidsvecka sånär som på 45 minuter måndag till onsdag. Lite slitigt men värt de för att kunna få en rejäl ledighet och det behövde jag verkligen. Har tusen miljoner saker att göra känns det som. Vanliga vardagliga inge konstiga saker alls men som ALDRIG hinns med längre. Hur ska detta bli sen när båda jobbar? Förstår inte hur nåt ska kunna bli gjort då.... 😂 Fick skriva en lista på allt som måste göras annars glömmer jag hälften. För jag har blivit så glömsk på sistone så jag blir rädd för mej själv ibland. 😱 Igår skulle jag hämta en jacka påväg hem från Karlstad och när fridde svänger av 45an frågar jag vad han ska göra?! För det var ju inte alls jag som skulle hämta nåt... Är ju så man skäms!


Karlstad var vi i igår ja, helt oplanerat. Skulle leta skaloverall till Oliwer, dagis ville han skulle ha det men fick inte tag i nån så fick beställa en istället. Men köpte lite smått och gott till barnen ändå och så fick dom allväders stövlar båda 2 så nu är vi så gott som redo för höst och vinter både hemma och på dagis. Fridde fick sig verktyg/bilsaker och skor. Swedol bjöd oss på mat, ny grillad hamburgare för dom hade nåt jippo. 😂👌 Brann på bergvik en sväng igår med. Utrymning, brandbilar och stängda brandörrar blev det, sen kunde man gå in i en annan del av bergvik och shoppa vidare. Kändes skumt men var nog inget värre heller för den delen för då hoppas jag hela bergvik utryms. 🚒

Vi håller ju på med Oliwers inskolning nu. Går väl sådär lite upp och ner, igår gick det bra att gå ifrån han han var bara lite ledsen men idag hade han vart ledsen riktigt länge. Återstår att se hur nästa vecka går nu. Bra hoppas jag för han verkade ju ändå gilla att va där. Krypa runt och kolla på allt och sådär..

Idag har det varit en grejar dag sen jag slog upp ögonen. Städat uppe och grejat, vart ute och gått typ 1.5 mil sen klippt gräset, plockat och grejat ute. Nästan halva att göra listan har kunnat bockas av ✔

Men nu tar vi ledigt från måsten. Idol myskväll med mitt hjärta som gäller snart och imorn åker vi till slottsbron och tillbringar dagen med bästaste Sandra och William.

Lille korven förut medans vi grejade.

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0