Helgen

Helgerna går alltid för fort, har knappt hunnit med denna helgen känns de som.

Igår åkte vi till Sandra och William, äntligen skulle vi ha tid och ses och ha en mysdag! Paket utdelning eftersom Sandra, William och Oliwer hunnit fylla år. Som vanligt är vi lite efter men vi börjar bli vana. Men detta skulle snart inte alls bli den dag vi hade tänkt oss. Som ni alla vet så är ju inte Oliwer så stilla och på bara ett par sekunder hade han tagit sig fram till ett skåp och får detta att tippa. På skåpet stog saker och han fick en stor kruka i huvudet. Först tror jag att de bara blivit en bula men snart inser vi att han blöder från huvudet. Vilken panik jag fick då! Ringer fridde och jag minns knappt vad jag sa till han? Sen ringde jag iallafall 1177 och dom tror till en början att han är 15 och har fått en moped i huvudet?! Men tillslut har hon förstått att han är 1 år och vi får åka in till akuten. När det är dags att åka får Wilde panik, han klarar inte av att se Oliwer och allt blodet. Han bara skriker, vill spy och vill inte följa med i bilen men tillslut går det bra när han får åka fram med Sandra och slippa se Oliwer. När vi kommer fram går jag och Oliwer in till akuten medans Sandra tar hand om Wilde och William. Även sandras underbara moster kommer dit för att hjälpa till. Väl på akuten kommer en distriktssköterska från vårdcentralen och tar med oss för att göra en kontroll ifall vi inte behöver vara på akuten alls. Hon tvättar och gör rent sen kommer en läkare från vårdcentralen också och kollar reflexer och nacke, allt ser bra ut och är ingen fara alls. Var så mycket bättre än det såg ut och såret är så litet när de blivit tvättat. Men vilka hemska tankar som hinner passera när nåt sånt här händer. Tänk om... Tänk om han fått hjärnskador? Tänk om han somnar och inte vaknar? Tänk om han skadat fontanellen? Usch vad mycket jag hann tänka och oroa mej för. Och det grymt dåliga samvetet för att man inte förutsåg och förhindrade. Att man inte kan skydda båda sina barn samtidigt, att Wilde behövde se och må så dåligt. Men allt gick bra, klarade oss alla med ren förskräckelse bara.

Köpte mat till allihopa utom mej själv, ingen matlust alls sen åkte vi hem till Sandra och varvade ner lite innan vi fortsatte hemåt. Tack för igår och tack för all hjälp med allt ❤ Och ursäkta än en gång för allt kaos vi kommer och ställer till med.

När vi väl kom hem så började de kännas bättre men oron för att nåt skulle hända hängde i en stund. Men Oliwer var sig lik och sovit som han brukar m.m så inget mer att oroa sig för. Lilla korvunge ❤

Myskväll med mitt stora hjärta sen, Oliwer fick sova i mitt knä framför tv till en början men sen la jag ner han.

Idag har dagen bara gått, sovmorgon, långpromenad i kyla och blöta. Städning i källaren och plockande. En tur till pappa och Ingela och Wilde har fått sig en egen mobiltelefon av pappa. Gissa om han är nöjd? Nu ska vi fixa kontantkort sen ska han få spela pokemon.

Avslutar denna helg med bingolotto, Oliwer sover och imorn drar en ny vecka igång. Andra veckan på inskolning, Fridde börjar jobba igen. Själv har jag tagit årsarbetstid delar av veckan men ska jobba en kort kväll imorn iallafall. Halva att göra listan kvar... Får se om man hinner mer i veckan..

Lånar sandras bild från igår. Jag hann aldrig med att ta några bilder jag.


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0