Båstnäs och Töcksfors

Hade planerat denna dagen i nån vecka nu och barnvakt fixat, en utflykt som vi pratat länge på att göra men som aldrig blivit av.

En dag för oss själva och en utflykt till bilkyrkogården i båstnäs. Alltså vilket ställe! Helt otroligt, så fränt och så helt otroligt vackert. Ett litet paradis. Vi var inte direkt ensamma där kan jag lova, trodde typ att de inte skulle finnas en människa där men denna fina dagen verkade ha lockar dit fler än oss. Toppen väder hade vi också så denna dagen kunde inte varit så mycket bättre. Tagit så mycket bilder idag på både bilar och hus, var ju inte bara övergivna bilar utan även olika byggnader. Så helt otroligt häftigt alltihopa, gillar öde, övergivet och gamla bilar.

Skriver som en kratta gör jag med men det bjuder jag på 👆😂

Hittade bland annat 3 chevor bland alla bilarna där. Och hur många bubblor och oplar som helst. Väl värt ett besök här säger jag.
❤❤❤

Sen tog vi en tur till Töcksfors köpcentrum. Åt mat på Joes Diner och gick runt och kollade affärer.

Var förresten och snurra i Norge en sväng med, tänkte köpa billiga blöjor men tydligen har Norge stängt på söndagar. Affärer stängda och inte en människa ute. Snopet såhär 2016 😂😂😂

En riktigt bra dag idag som avslutas med söndags mys och massa godsaker ❤

Tack för hjälpen med barnvaktning idag, och tack för lyxen att vi får komma hem till nöjda barn, undanplockat hemma och vikt tvätt. 😍

Nu laddar jag för en ny arbetsvecka som startas med ett dubbelpass. Lika bra att gå all in tänkte jag så jag kan unna mej 3 ledigt nästa helg igen. 👌 Skulle aldrig orka göra dubbelpass varenda vecka men värt att göra nån sån tur ibland för extra ledighet.


Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0