Vilken bra dag



Känslan när allt bara känns så bra! Idag har varit en bra dag, har varit ute på en liten roadtrip med min syster och Oliwer. Började dagen i Strömstad och avslutade den utanför Strömstad på Nordby köpcentrum. Min syster visade mej en ny affär och den blev helt klart min nya favorit. Så mycket fint, så jäkla bra priser och den finns dessutom inte överallt = alla har inte samma kläder. Köpte mej en tunnstickad cardigan, ett par tjocka leggins med fickor och 2 tjocka cardigan i sweatshirt material (som jag letat efter de!) Galet nöjd! Redan planerat en tur till dit igen fast inte förrens till sommaren förvisso 😂

Landade hemma igen vid halv 5, stoppade barnet i vagnen och gick en promenad sen har vi jämnt bara hunnit gjort kvällen här sen slockna Oliwer. Slitsam dag idag. 

Ensam hemma ikväll, ja förutom Oliwer som snosar och sover här bredvid då. Hjärtat är ute på sjön, Rock at sea. Kul för han de, skulle gärna åka på de själv nångång men hemresan tar ju fan bort halva nöjet. Så ja håller mej hellre på land och hemmaplan ja :) Wilde åkte till Tommy och Anita imorse han och stannar där tills imorn. Kul för han och få vara där och ha de gött, leka med alla djur och umgås med farbror sin. 

Får blir melodifestivalen för mej sen sängen, så jäkla sliten sovit som en kratta inatt och vart nervig. Inatt borde jag sova som en prinsessa bara hoppas Oliwer sover som en prins också! Inatt sov han för en gångs skull bra och ända till 10 i 6 så typiskt en annan skulle ligga vaken från 4 då!

Wihoo! 👆👌 Fick ju såklart bli nåt till barnen med, en babyleksak i uggleform till Oliwer och Wilde får en stor burk med godis från godis palatset och 2 lego chima album&stickers. Alltså han har så himla mycket men vill ändå han ska ha nåt när man varit ute och åkt så då fick det bli så. Dom där lego chima var på rea för 10:- så. :)

Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0