Vår?!



Ja vågar man hoppas? Härligt är det iallafall. 

Nu kan ja nog gå ännu längre! Man blir så pigg av solen. 

Idag har jag och Oliwer varit och träffat mammor och barn från babymassagen. Trevligt och mysigt att ses, det ska vi göra om redan nästa vecka igen. Kul att komma ut lite och träffa folk, och kul för Oliwer med andra barn. 

Har även varit på en tur till Åmål och lämnat in kläder och saker till barnloppisen som är i helgen. Håller tummarna för bra försäljning och en fin swish med pengar sen. Och helst inte en grej tillbaka, har inte plats!! Har ni inget för er ta en tur till fengerfors och shoppa loss 👌👍Jag vill dit fast jag vet inte om de blir nåt kanske drar 2 dagar på barnmässan istället. Återstår att se till helgen vad det blir. :) 

Annars ser jag framemot helgen och speciellt fredagen när vi garanterat drar på mässan. Världens bästa moster följer med oss dit, guld värt! Det blir lättare då med båda barnen bland alla saker och folk. Satsa på goodiebagsen för dom 100 första i år med, har vi lyckats 2 år tidigare så ska vi väl få den i år med. :)

Har gjort vagnarna våriga nu och tagit bort vinteråkpåsarna. Såhär blev emmaljungan. Brion är snäppet finare med finaste Elodie dynan men emmaljungan är ända favoriten. 



Lite påsk fick det bli också..... 


Just det igår tog vi oss en tur till furuskog lekparken. Snöigt, blött och sandigt men barnen var nöjda iallafall. Och även igår var ju vädret topp så. 👌




Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0