Påsk



Sitter i soffan, i mörkret och äter Anton berg marsipan ägg. Som jag längtat under mina godisfria veckor! Men helt ärligt var det inte så gott som jag hade föreställt mej... Och lär få gå en mil extra imorn efter detta, känner hur hjärnspökena härjar redan nu och fetman kommer krypandes! Alltså kunde detta tänket hänga i skulle jag ju på riktigt bli en smal människa på allvar och alltid? 

Det har varit en lång vecka här för oss, småförkylda barn, en Oliwer som varit så grinig från morgon till kväll (har såklart sina bra stunder men dom har varit få), sovit urkasst, vaknar och gallskriker flera gånger varje kväll, orkar inte komma till ro alls och sover oroligt både dag och natt. Krånglar med maten. Man blir liksom helt tom i huvudet tillslut. Började bli förkyld själv i torsdags morse dessutom, värst framåt kvällen med tryckande huvudvärk. Tur jag är pigg på dagen iallafall och har orkat mina promenader och allt annat. Och jobbat för den delen, blev ett litet kort pass i torsdags kväll och ett kort ett igår morse. Hoppas nu vi börjar en vecka med inga förkylningar och en Oliwer som blir bättre i humöret igen, är förhoppningsvis att han är lite små snörvlig som gör att han varit så här extrem i humöret. Lilla hjärtat ❤ Klockomställning inatt med, återstår att se hur det påverkar. Kommer ihåg att Wildes sömn blev störd av det men kommer inte ihåg om det var på hösten eller våren eller hur det var. 

Påsk är det också, godis frosseriets högtid. Wilde har redan och då har han bara fått från lite fler än hälften han kommer få utav fått hur mycket godis sin helst. Vi kommer inte behöva köpa lördagsgodis på flera månader. Han är iallafall överlycklig :) Min syster och Tom kom upp förut och vi var på torget med Wilde en sväng, han delade ut påskbrev och fick några tillbaka. Och inatt var ju enligt tradition påskharen här och gömde massa ägg och skrev brev med ledtrådar. En grej jag började med eftersom jag oftast jobbar påskhelgen vanligtvis och Wilde tycker det är så kul. Wilde fick godis (han önskade verkligen mest i hela världen att påskharen skulle ha det med så fick uppfylla önskan trots att jag vet hur mycket godis alla andra ger), lego, en liten chipspåse, pengar och 5an lotter. Oliwer fick jordgubbs pinnar för bebisar, elodie details petite royal dregglis & napphållare, nappar och en stor go kyckling. Fast ibland tror jag de är en anka.. Den är gul iallafall 😂 Sen har ju som sagt Wilde fått massa mera ägg av andra, men även 2 mini triss lotter och såpbubblor. Och Oliwer fick en härlig hare av pappa och Ingela. 

Har haft Ingela här på besök idag efter vi hade varit på torget, pappa jobbar som vanligt han. Inte många lugna stunder för han just nu. Efter Ingela hade gått studsade Wilde iväg till Pia och blev borta några timmar, vart med dom i garaget och ätit mat där och även fått ett stort ägg med godis. Var en väldigt nöjd kille som kom hem prick sju som jag hade sagt han skulle va hemma. Nu inväntar han gladiatorerna uppe på sitt rum medans jag inte vet riktigt vad jag ska tillbringa min kväll med. Sova kanske för känner mej ju ändå inte helt pigg? Hjärtat är ute på norgeresa han så helt ensamma här hemma jag och barnen. 

Wildes sida ⬅ Oliwers sida ➡

Är inte Oliwer väldigt fin i sina nya body? Ljusgult var verkligen fint på han. Men stört omöjligt nästan att hitta gula kläder till kille och denna luftballong body var de enda jag lyckades hitta tillsamman med gula strumpor. 🐣 Wilde skulle ju klä sig till påsk gubbe så han var så fin ändå med skjorta och hatt men till han fanns mycket gult iallafall men kände att de var ingen idé att köpa. 

Avslutar med att önska alla en glad påsk! 💛 





Kommentera

Kommentera här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0